Dinosaurbursdag!

Min fine lille, store M blir 3 år neste uke, så vi feiret han med hele familien i går. Det var noen som lurte på om jeg hadde noen tips til bursdag med dinosaurtema, så jeg knipset litt fra dagen;

Pynt:
Jeg bestilte dinosaurballonger og 3-tall-ballong fra e-bay, og duk, papptallerkener, kopper og små figurer fra en norsk nettside. I tillegg hadde jeg vanlige ballonger, servietter og sugerør liggende.


Mat:
Vi hadde pølser med lompe først, deretter masse deilige kaker. Jeg bakte en standard sjokoladekake med glasur og la et spesialbestilt sukker-bilde (fra en norsk nettside) på toppen, og kinderegg som dinosauregg med små dinosaurer oppi.

Jeg dyppet oreokjeks i sjokolade og satte fast små spiselige bilder av dinosaurer på (kjøpt på e-bay). Disse brettet seg imidlertid opp og ble litt ødelagte, skulle heller hatt en bløt glasur som de kunne ha smeltet inn i.

Jeg lagde også vanlige muffins med grønn glasur og små sjokoladedinosaurer – også denne silikonformen ble kjøpt på e-bay.

I tillegg hadde vi både brownies med cookiedough, gulrotkake og iskake.

Bursdagsbarnet var i hvert fall strålende fornøyd med både kaker, feiring og gaver.

Ellers har jeg gått og hanglet hele uka, og i går kveld ble jeg skikkelig forkjøla med sår hals og det hele. Det har dessverre begge gutta mine blitt også, så nå håper jeg vi kommer oss raskt igjen.

Fortsatt god søndag!

6 kommentarer til “Dinosaurbursdag!

Det er stengt for kommentarer.