Kreolsk ørret og dagens trim

Heisann!

Vi hadde ørret med kremet spaghetti, erter og brokkoli til middag i dag, men det rakk jeg aldri å ta bilde av så jeg har hentet frem en deilig middag fra arkivet;

Oppskrift: (3 porsjoner)
4 kreolsk ørret (ferdigmarinert)
1 avokado
paprika i tre farger
en skive rødløk
en skvis lime
salt og pepper
1 pose med ris (som tilbehør)

♥ Legg ørretfileter i ovnen og bak i 15 min på 210 grader
♥ Kok ris som anvist på pakken
♥ Skjær avokado, paprika og rødløk i mindre biter, smak til med lime, salt og pepper

Håper det smaker!

Jeg har bestemt meg for å komme meg ut på tur hver dag, og det har fungert veldig fint i et par uker nå – med unntak av de verste regndagene. I og med at jeg går med lille i bæresele/sjal så byr det på et par utfordringer i dårlig vær, men jeg kan jo alltids investere i en bærejakke.
Etter mye byssing og «ørten» ammerunder er det godt å puste inn litt frisk luft og komme seg ut av husets fire vegger.

I dag ble det en tur til butikken for å hente et par tunge pakker, nærmere bestemt bursdagsgaver til storebror. Så da gikk jeg der og svettet og dyttet vogna med pakker oppi, med en baby foran på brystet – som jeg for øvrig mistenker veier både det han skal og mer til 😉 Gleder meg til 6 ukers kontroll!
Dagens andre tur ble til barnehagen for å hente storebror, igjen med lille på brystet. 

Og i går ble det en kort styrkeøkt;

Knebøy med booty-strikk
Roing med strikk
Nedtrekk med strikk
Lårcurl med catslides (eventuelt ullsokker eller kluter)
Strake markløft

Det blir litt mer prat og bilder om kosthold og trening igjen her nå som jeg snart har kommet til veis ende av barseltiden, jeg har jo et stykke å gå før jeg er helt der jeg ønsker å være. Det kommer til å ta sin tid, både fordi livet skjer og andre ting må prioriteres, men også fordi jeg ikke har noe jeg skal rekke.

Kanskje det er flere der ute som trenger litt tips og motivasjon, så kan vi jo gi hverandre nettopp det.

2 kommentarer til “Kreolsk ørret og dagens trim

  1. Renate

    Det er så hyggelig å høre fra deg her på bloggen?Føler med deg, både med dine store gleder og disse utfordringer som følger med alt sammen. Jeg synes du bærer deg så utrolig flott, og står så støtt i stormene dine! Du er et reint forbilde for mange, men først og fremst det beste forbildet for gutta dine??Vet det er tøft å aldri være helt «fri». Håper snart det normaliserer seg for dere. Nydelig oppskrift i dag. Gleder meg fremover?

  2. Kristine

    Renate: Å, du er så god ♥ Takk for at du leser bloggen min og legger igjen en hilsen i ny og ne!
    En litt klaustrofobisk tilværelse for tiden ja, men man ville jo ikke vært foruten for alt i verden. Kaotisk, men fantastisk 🙂
    Gleder meg til å dele mat, trening, og livets små gleder med dere fremover.

Det er stengt for kommentarer.