Tidenes raske treningsøkt

Jeg la fra meg en døsig liten kar full av melk og lot det sto til. Heiv på meg treningsklær og fikk gjort noen øvelser;

Knebøy
Hantelroing

Og så våknet han, men far trådte til. Sånn sett må jeg legge treningsøktene til helgene eller kveldene når jeg har et par ekstra hender, i hvert fall frem til lille finner ut hvor digg babynest han egentlig har 😉

Goblet squats
Monsterwalks
Glute bridge

Nedtrekk m/strikk

Jeg testet også nordic hamstrings og diverse ett-bens øvelser, men her sa henholdsvis core og bekken nei takk. 

Uansett, det er godt å være igang!

Ellers har vi vært litt ute, gitt gammelt tøy til Fretex, og lekt med plastelina.

Og sist men ikke minst, vi har spist kjøttkaker i brun saus hos mamma/mormor ♥

Nå er vi klare for en ny uke med ulike ting på agendaen. Jeg får jo aldri gjort halvparten av det jeg planlegger for tiden og det er helt greit, men en ting er sikkert – forberedelser til dinosaurbursdag neste helg skal prioriteres.

5 kommentarer til “Tidenes raske treningsøkt

 1. tatjana nielsen

  Hvor(el hva)kjøper du ting til dinosaurbursdag? Har en som snart fyller 3 som er helt frelst i dinosaurer?

 2. Hanne

  Jeg synes det er så moro at M fortsatt er dinosaurfan! Det gleder et voksent hjerte at interesser vedvarer, nå som jeg så ofte får inntrykk av at det som var kult forrige uke ikke er kult i dag osv.. Husker jeg hadde dinosaur/drage-kake i bursdag selv da jeg var liten, pent puslet sammen av sjokoladekake (langpanne), med grønn smørkrem. Roawr!

  Du imponerer med treningsiveren, så flott at du faktisk har lyst til – og får til! – å trene allerede nå 😀

 3. Kristine

  Hanne: Jeg og! Selv om det selvfølgelig har ført til at ALT er dinosaurtema her hjemme – haha. Nesten litt for mye av det gode 😀 Jeg er veldig spent på hva han synes om sin kake, jeg har jukset og bestilt et spiselig sukker-bilde som jeg kan legge oppå glasuren.
  Jo takk, men jeg skal ikke skryte på meg at jeg får til så altfor mye trening i løpet av en uke.

 4. Hanne

  Høres veldig bra ut med spiselig bilde, det blir nok knalltøft.
  Haha, skal se du må male rommet hans i jungelfarger snart B-)
  (..og det er vel kanskje mer Jurassic Park-stil enn Lillefot det går i… ahem..)

Det er stengt for kommentarer.