På dag 3 skulle det skje!

På lørdag morgen den 22.juli 2017 kom endelig lille Iver til verden. Verdens fineste lillebror!

Dagen før startet som vanlig med frokost og kaffe med melk;

Jeg hadde både håp og tro at han skulle komme i helgen, nærmere bestemt lørdag, men hadde som de fleste som går over termin avtalt overtidskontroll førstkommende onsdag. Det var jo bare å vente og se!

Brukte tiden som vanlig til lek og kos med lille M, og en bedre middag ute da mor her hverken hadde ork eller lyst til å lage noe;


Grillpølser, potetsalat og maiskolbe – haha.

Det gjorde visst susen, for bare et par timer senere kjente jeg de første murringene og riene.

Og den bonusfødselen jordmødrene prøvde å overbevise meg om? Vel, den kom! Fra 36 timer forrige gang (hvorav 19 var aktiv fødsel) så ble denne 12 timer (hvorav 3 (!) var aktiv fødsel). Kryss i taket og hurra for oss!

Det gjorde sitt til at formen min føltes strålende i ettertid, helt frem til jeg var litt ivrig med å reise meg og måtte sette meg da jeg skulle dusje like etterpå – svimmel much!

Bortsett fra det, så var jeg klar til å dra hjem samme dag da både sammentrekning av livmor, amming og hele sjekklisten var ok, men tenkte at det kanskje var fint å få én natt bare lillebror og jeg. Det ble ikke noe særlig søvn på oss og Rikshospitalet har ikke barselhotell, så det var egentlig godt å dra hjem morgenen etter.

Nå koser vi oss hjemme, og bruker babysteps til å nærme oss en skeptisk storebror 😉

30 kommentarer til “På dag 3 skulle det skje!

 1. Camilla

  Endelig!! Innlegget kom 😉 Gratulerer så ufattelig mye til dere alle tre <3 Du stråler og det var godt å lese at fødselen gikk kjapt. Nyt tiden fremover. Kristine, du er to barns mor nå 😀 Tenk på det, liksom. *Rørt*

 2. Kathrine Beate Solheim

  Gratulerer så mye med lillebror ? Skal bare se at gutta blir bestevenner etterhvert ? Nyt babytiden for den går så fort, kos dere masse med vakre prinsen ?

 3. Anja

  Gratulerer så mye! Så godt å høre at det ble en kortere fødsel og bedre opplevelse den her gangen. Kos deg masse med den fine familien din <3

 4. Benedikte

  Gratulerer så mye ? Så bra du fikk en god fødselsopplevelse! Ønsker dere en fin tid fremover alle mann ?

 5. Lisbeth

  Hurra-hurra! Gratulerer så mye med prins nr 2! ?
  Veldig glad for å høre at fødselen gikk så bra denne gangen! Blir nok litt omstilling for både mor og far og storebror, men er sikker på at den nye hverdagen går seg fort til. Bare husk å stjele små power-naps når du kan, mye viktigere enn om huset er strøkent! ?

 6. Kristine

  Gratulerer så mye med gutten? Håper dere får en bra barseltid! Det har vært så spennende å følge graviditeten din, og nå gleder vi oss med deg?

 7. Janicke

  Hurra! Gratulerer med lillebror! Han ser nydelig ut:))))) Håper jeg får hilse på:)
  Klem fra Janicke

 8. susanne

  Gratulerer!! <3 Også så flott ett navn, virkelig! ( Nå lurer jeg veldig på hva "Lille S" var? Om du vil dele da) Stor klem

 9. NinaJ

  Gratulerer så mye til dere! Så fint at det gikk relativt raskt denne gangen. Du ser helt strålende nydelig ut på det siste bildet; så stolt og fylt av kjærlighet<3 Jeg er så glad på dine vegne som til slutt lyktes med å bli tobarnsmamma. Nyt tiden fremover:)

 10. Idadida

  Gratulerer så masse! !! ???
  Så glad for at fødselen ble noe lettere denne gangen. ?

 11. Renate

  Gratulerer så masse masse?Til dere alle sammen?Godt å lese om den fine erfaringen din og at alt er bra med deg og lille?-du fortjener alt godt?

 12. Tonjemaa

  Gratulerer så masse igjen!? Masse hell og lykke i fremtiden❤️

  Jeg har så mye glede av kokebøkene dine og det har blitt kokkelert masse digg fra dem på hytta i sommer.?

 13. Camilla

  Tillykke!!! 🙂 Blir glad av historier om at andre gang er «lettere»…. 🙂 Kos deg med guttene dine, du skinner om kapp med solen. Klem til deg!

 14. Ane Stenberg

  Gratulerer så mye med lillebror- og med hele opplevelsen, at det gikk så bra. For en fin familie. <3

 15. Silje Darell

  Gratulerer så mye 🙂 Så gøy å lese! Fødte på riksen selv på samme dato 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *