Dagen har kommet!

Ja, så var termindatoen her.. men ingen lillebror, som forventet. Han ligner sikkert på storebroren sin, så dette kan ta noen dager til. Har så stor og hyggelig livmor vettu!

Vi har det veldig fint sammen, mini og jeg, men jeg skal innrømme at det er litt slitsomt å være så innmari høygravid med han alene. For min del starter og slutter graviditeten med de samme plagene; kvalme, ekstremt trøtthet og stikkende bekken.

Pappaen i huset er på jobb igjen, så da gjelder det å få dagene til å gå med morsomme ting å finne på som ikke tar helt knekken på den vaggende mammaen.


Heldigvis er ofte plukking av bær og andre rolige aktiviteter godt nok for lille, fine gutten min.

Ellers starter dagene grytidlig som vanlig, med en standard frokost;


Vaniljekvarg, sukrin gold, bringebær og cashewnøtter.

Jeg kjøpte også et altfor stort stykke salmalaks i helgen, så denne uka har det blitt laks til middag et par ganger;


Salat, agurk, vårløk, avokado, gulrot, ris, laks og soyasaus.

Jeg fikk til og med mini med på sushibowl, han liker faktisk rå laks bedre enn tilberedt.

Og dagen derpå;


Byggris, brokkoli, gulrot, paprika, laks, krydder og sesamfrø.

I dag må det bli noe annet kjenner jeg – suppe av noe slag, med nystekte rundtstykker til.

Nå skal vi ut en tur, ha en strålende onsdag!

10 kommentarer til “Dagen har kommet!

 1. Kathrine Beate Solheim

  Disse guttene vil ikke flytte ut, min første var 8 dager på overtid, gutt nr 2 var 6 dager på overtid( kom som en rakett da…. litt for fort) og gutt nr 3 måtte ut en uke før termin pga sv. Skapskløe og mine leververdier? Men kan gå fort når har først bestemmer seg så ikke vent for lenge, min kom i ambulansen, gikk fint men anbefales ikke . Masse lykke til ?

 2. Kristine

  Ja, kanskje det er en guttegreie 😀 Lille M kom 5 dager etter termin, så jeg håper jo lillebror skal skjønne greia etter 3 dager eller noe. Men, tør ikke å håpe på noe!
  Så ekkelt med både styrtfødsel og sv.skapskløe (første gang jeg hører om det). Godt at det gikk fint med alle 3 ♥ Takk for det!

 3. Marte

  Lykke til med innspurten ?? Har selv 29 dager igjen til termin, og har som deg en liten mini på 2 år og 8 mndr. som krever sitt av sin trøtte og kvalme høygravide mamma.

 4. Renate

  Lykke til nå, mor❤️?Forstår du er sliten nå som 2.gangs høygravid med en liten tass å ta seg av i tillegg, er annerledes enn første gangen..da var det kun en selv og magen?Håper ikke jeg blir for privat nå: men har dere nettverk og tilgang til barnevakt i nærheten der dere bor??

 5. Heidi

  Kjære,nydelige Kristine! Jeg har fulgt deg i så mange år, og jeg er så utrolig glad for at dere nå blir 4 ❤ Har grått og ledd av innleggene dine, og tenk at nå er snart babyen her. Lykke til når dagen kommer! Du er virkelig et forbilde ❤

 6. Kristine

  Marte: Ganske så likt i løypa med store-mini vi da ja, det krever sin kvinne! 😀 Masse lykke til til deg også!

 7. Kristine

  Renate: Ja, det er stor forskjell! Første gangen var det jo bare fryd og avslapning, haha.
  Vi har familie i nærheten ja, men jeg ber sjeldent om barnevakt så det får jeg ta på min kappe – ikke så flink til å be om hjelp 😉

 8. Renate

  Ser den altså, da er vi «av samme ulla»..sitter laaangt inne å skulle ha barnevakt for enhver ting en egentlig kan klare seg uten?Samt at en så veldig gjerne ønsker å være der for de selv i de øyeblikkene de trenger deg❤️Lidelse det der å alltid vil være 110 prosent..men som en mor tror jeg det er en god, god egenskap. Vi får satse på at disse barna synes det samme om oss klegge-mammaer?PS-jeg tror 24.er en bra dato for deg og magen..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *