Mens vi venter..

Hei dere!

Nå er det bare noen bittesmå dager igjen til lillebror kommer, og tiden går ganske fort. Alt er egentlig fint bortsett fra at jeg føler meg utslitt og har småangst konstant. Man vet at det smeller snart, men ikke når.. snakk om en nervepirrende tid.

Men uansett – dagene er fine og ferie er deilig!


Uke 40 ♥

Vi har hatt flere dager med kjøttfrie middager i det siste, og det skal vi være flinke til å opprettholde. Det er som oftest jeg som har flere slike dager i uka, men nå blir det en familiegreie fremover.

Noen av rettene ser dere under;

Kikertburgere med småpoteter, brokkoli og rømme

Omelett med grønnsaker og fetaost

Quorn-lasagne

Jeg ville egentlig dra og overnatte en natt på en campinghytte i Strømstad, men alt var utsolgt. Så, da ble det en harrytur over grensa for å handle litt i stedet for – nesten like bra 😀

Kun et lite utvalg over her. Det ble i tillegg mer ost, saft, syltetøy, bakevarer, yoghurtnøtter, krydder og knekkebrød.

Vi har også vært på vår siste kinodate på en stund ♥

Og sånn går nå dagene. Jeg spiser og venter. 

Jeg vet at det av en eller annen grunn irriterer noen når man sier det, men jeg gleder meg til minsten er ute og jeg kan trene og bevege meg fritt igjen, samt få tilbake et fungerende bekken og de hormon- og energinivåer jeg er vant til. Det må være lov til å kjenne på etter at man har bygget et helt nytt liv synes jeg.

Håper dere får en fin helg!

17 kommentarer til “Mens vi venter..

 1. Elisabeth

  Det er så absolutt lov å si at man gleder seg til å få kroppen sin tilbake 🙂 Selv når man har hatt problemer med å bli gravid eller beholde barnet i magen. Jeg har vært gravid 8 ganger og har 3 barn 🙂 De er nå 15, 24 og 29, og jeg gråt ikke engang når de eldste flyttet hjemmefra 😉 For da kunne de starte på sitt eget liv, og jeg på en ny fase i mitt liv som Bestemor 😀 Livet går i faser og alle faser er like spennende og/men kan være så vonde noen ganger at de gnager seg inn i sjelen, men vi kommer oss igjennom det mest utroligste 🙂

  Men den gleden av å bære frem et barn, og få det i armene sine er det vakreste jeg noen gang har opplevd <3
  Men nå sier mine venninner at det å bli Bestemor er like stort så jeg gleder meg til det blir min tur 😀

  Lykke til med fødselen Kristine, tenk deg snart har du et lite verdens vakreste i armene igjen <3

 2. Signe

  Er i uke 38 selv, så er rimelig spent på når mageboeren velger å komme, da det er vårt første barn 🙂 men en ting er sikkert; jeg storgleder meg til å få trent skikkelig igjen! Det må være lov når man har «lånt» bort kroppen sin som hus i noen måneder..:)
  Lykke til med siste innspurt! 🙂

 3. Trude

  Jeg er utålmodig og lei de sisste 6-8 ukene(!!) jeg, å gå gravid er knall tøft for kroppen, og minst like mye for hode -selfølgelig er det lov å være lei ! Lykke til :))

 4. Malene

  Tålmodighet er virkelig en dyd 🙂 Har du oppskrift på kikertburger eller er det en ferdigvariant?

 5. Kristine

  Elisabeth: Enig, tenker som min bestefar ofte sa «som din dag er, skal din styrke være» 🙂
  Håper du blir bestemor snart da ♥ Tusen takk!

 6. Kristine

  Trude: Det er tøft, spesielt på starten og mot slutten synes jeg. Takk for det ♥

 7. Kristine

  Malene: Ja! Har ikke nøyaktige mål dessverre, men moste sammen en boks med kikerter (ca 380 g), 2 ss sesamfrø ristet i panne, 1 ss olje og masse godt krydder med en stavmikser. Formet til burgere og stekte i litt smør 🙂

 8. Solrun

  Masse lykke til Kristine! Du er sterk så tenker dette går kjempefint! Skjønner veldig godt hva du mener, de siste dagene vil man bare komme til den neste fasen og få holde den lille tett inntil. Og det er så deilig å få kroppen for seg selv igjen selv om graviditeten er en magisk tid og nesten litt science fiction! Du er så nydelig, jeg følger spent med på oppdatering om ny verdensborger når du/dere er klar 🙂
  Ps. Elsker harryhandel innleggene dine, med bilder av innkjøp etc! Mer if you please!:D
  Ps2: lagde kjøttrullen din idag med ost, sennep, philadelphia, ketchup etc. Lagde søtpotetfries til-sykt godt!!
  Og fortsatt god sommer!

 9. Solrun

  ….også må jeg tipse om en ting; hadde litt spicy chipotle dressing på kjøttrullen, det var godt! Utfordrer deg til å lage en chipotle kjøttrull ? Og navnet klinger jo bra også??

 10. Veronica

  Så flott du er:) føler med deg , sliter med bekkenet sjølv og har enda 3mnd igjen. Men gleder meg allerde til å kunne trene normalt igjen og bevege meg uten smerter. Heldigvis er det noko fint å sjå fram til 🙂
  Lykketil dei siste dagene! 🙂

 11. Kristine

  Solrun: Tusen takk for det! 🙂 ♥
  Lover mer fra fremtidige harryturer – haha.
  Chipotle høres godt ut, og man kan jo fint lage half n´ half (til de små som ikke er så gira på veldig sterkt).
  Fortsatt god sommer til deg!

 12. Kristine

  Veronica: Jeg har slitt med bekkenet fra uke 14, så jeg føler med deg ♥ Om det er noe trøst så synes jeg de 3 siste månedene gikk fortere enn de 3 midterste, masse lykke til til deg også! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *