Om noen dager er han her!

Da kommer siste gravidoppdatering nr 6!

Den første kan du lese her, den andre her, den tredje her, den fjerde her og den femte her.

Hvor langt er du på vei: Uke 40

Termin: 19.juli

Kjønn på baby: Gutt

Babyen er stor som: En vannmelon, rundt 3,5 kg

Plager: Tja, litt halsbrann og «støt» ned mot bekkenet, men det går fint. Det er ikke så mye å klage på nå som det bare er noen dager igjen.

Fødselsforventninger: Nå begynner jeg å bli litt nervøs, det skal jeg innrømme. Jeg har fortsatt troen på at det blir noe kortere og lettere enn sist gang, og noe mer enn å bringe en positiv innstilling til det hele får jeg ikke gjort.

Innkjøp: Småting som ny bleieskiftmatte til å ha med på farten, oppbevaringslommer som jeg kan sette på håndtaket på vogna osv. Ellers er vugga plassert ved siden av senga, alle babyklær er vasket, og babysetet montert på Stokkestol nr 2.

Ny vogn er satt opp – med både ståbrett til storebror og den nye vognposen oppi.

Babynest med mormors håndstrikkede babyteppe til å tulle han inn i ♥

Ukens cravings: Fortsatt skolebrød!

Humøret: Er bra om dagen, men jeg må jobbe litt med øynene som vil lukkes og kroppen som helst vil legge seg ned og sove litt. Ellers har jeg en slags skrekkblandet fryd boblende inni meg, angst og eufori om hverandre. 

Generelle tanker: Nå snakker jeg litt mer om lillebror til lille M, for nå er det noe han kan forholde seg til i og med at det skjer om noen dager. Han snakker mye om alt lillebror skal få lov til å låne av leker osv, så skuffelsen blir nok en anelse stor når lille baby som kun gråter, spiser og bæsjer er i hus. Jeg er forberedt på en veldig slitsom, men fantastisk tid fremover.

Kontroll: på helsestasjonen var jeg den 4.juli og det gikk bra som vanlig. Eller det vil si, det var muligens den mest stressende timen jeg har hatt fordi jeg måtte ha med meg mini (som ikke ville bli med inn), men etter litt overtalelse og lek gikk det bra det og.

Navn: Her sliter vi! Vi brukte jo litt tid på å finne guttenavn sist, og var så heldig å finne ett felles navn på listene vi skrev hver for oss. Denne gangen blir vi ikke enige, og vi har vel byttet navn sånn ca 10 ganger. Jeg skrev jo lille S sist, men nå er vi over på noe helt annet.. kanskje like greit å kalle han lillebror frem til han kommer.


Sprekkferdig og ikke spesielt sunken, noe sier meg at han blir der en god stund til..

Det morsomme er at han automatisk blir «sønn av Weber» dersom vi drøyer det et halvt år, men det skjer ikke altså – til tross for at det høres majestetisk ut, han skal få et navn før han kommer 😀

 

12 kommentarer til “Om noen dager er han her!

 1. Norunn

  Så kos 🙂 og du har så masse fint i vente med å være to barnsmamma <3 vi fikk nr 2 for 2mnd siden.
  Ein kjenne så mykje kjærleik for det barnet man har frå før, og det er utruleg fint å kjenne at ein kjenne det same for barn nr 2 med en gang den er komt til verden. Så det er eit liv fylt med kjærleik <3
  Fødsel nr 2 syns eg var betre ein nr 1. Visste meir kva eg gjekk til og var meir trygg på kva som skulle skje. Håpa du oppleve det same 🙂
  Masse lykke til med sluttspurten av svangerskapet, og gleda meg til at du oppdatera oss lesarar om den nye verdensborgeren !
  God klem <3

 2. Hanne

  Så stas med oppdatering!
  Du får komme innom meg og kjøpe litt lakserolje, så skal vi nok få fart på ting ? Neida (Joda?!)

  Tror nok ikke du kan bli bedre forberedt enn du er nå. Jeg føler litt med lille M, men synes strengt tatt at det er helt greit at babyer ikke løper rundt like etter fødselen 😛

  Kjempeflotte gaver forresten, du er heldig <3

 3. Kristine

  Norunn: Åh, gratulerer – så koselig! Vi gleder oss veldig, samtidig som vi er forberedt på utfordrende stunder – sånn blir det jo med alt nytt 🙂 Og ja takk til en lettere fødsel nr 2 ♥ Klem tilbake

 4. Kristine

  Hanne: Haha, huff nei.. tror det holder med ukontrollerte spasmer og trykking fra ett sted 😀
  Jeg tenker også at det er greit, og er vi ekstra heldige så vil han ligge og sove litt for seg selv på dagen også 😉
  Veldig heldig ♥

 5. NinaJ

  Det har vært så koselig å følge gravidoppdateringene dine:) Ønsker deg masse lykke til med den aller siste innspurten!

 6. susanne

  Så spennende! <3 Synes det har gått så fort.. Lurer på hviken ammepute du anbefaler?

 7. Kristine

  Det synes faktisk jeg og, i hvert fall de siste ukene 🙂 Jeg har kjøpt Doomoo ammepute, den virker veldig bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *