Sukkerfri fudge i mikroen

Og du trenger kun 3 ingredienser!

Oppskrift: (ca 18 stk)
1 boks (400 g) vikingmelk
40 g sukkerfri sjokolade
2 ss sukrin gold (eller fibersirup)
en klype havsalt (kan sløyfes)

Fremgangsmåte:
Hell vikingmelk i en bolle som er mikrosafe, ha i sjokolade i mindre biter og sukrin gold. Rør sammen og kjør på høy varme i mikro. Den totale tiden blir ca 25-27 min, men ta den ut flere ganger og rør/sjekk underveis – spesielt de siste 12-13 minuttene da den vil tykne raskt. Når du har fått en tjukk karamellaktig røre som kan minne om hapå, kan du fordele det i former med bittelitt salt oppi. Sett kjølig i 3-4 timer, da blir de myke karameller – de vil stivne til hardere fudge om de får stå en hel dag. Har du ikke mikro, kan du lage det i en kjele – da vil det ta ca en times tid.

De blir seige etter noen timer, men hardere (og aller best) om de får stå til dagen etter;

Håper det smaker!

Kommer med en gravidoppdatering om ikke så lenge, god søndag ♥

2 tanker om “Sukkerfri fudge i mikroen

  1. avatarMalene

    God søndag! All ære til deg sånn som du står på og leverer på bloggen midt oppi graviditeten 🙂 Masse fine oppskrifter som vanlig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *