Blåbær og mygg

Hei dere!

Vi var oppe og hoppet kl 6 i dag morges, glem sommernatten – her sover vi ikke bort sommermorgenen. Det betyr igjen at vi rekker ganske mye i løpet av en dag, og det nytter ikke å si at man er litt sliten på grunn av magen for det skal man liksom ikke gjøre. Da forbinder han lillebror med noe negativt allerede før han har kommet, og det vil jeg jo ikke  – haha.

Frokosten min ble jordbærproteinpudding, kokosyoghurt, litt av kornblandingen til mini og valnøtter.

Før kl 9 var vi på plass i skogen, og det var helt fantastisk godt egentlig. Frisk luft, deilig vær og vi var helt alene.

Et stort minus var alle myggstikkene vi fikk;

Tror jeg rakk å få 4 stykker på rappen, deriblant et saftig et midt oppå hodet. Jeg er dessverre allergisk, så de blir jo enorme.

Men, et ekstra stort pluss var de alle blåbærene vi fant – til tross for at de var små;

Etter å ha fartet litt mer rundt og til slutt feiret oldemor (min mormor) som ble 85 år gammel i dag, var det en sliten mini som la seg for en time siden.

Jeg har spist kveldsmat og snacks som vanlig;

..og kjenner faktisk at det snart er på tide å legge seg nedpå selv, sånn blir det med en liten energityv i magen. Først litt mer snacks, og Netflix!

God kveld videre ♥

4 kommentarer til “Blåbær og mygg

 1. Anja

  Syns det er så koselig å følge deg nå den siste tiden! Disse innleggene får meg til å smile <3 Det korter ned min egen ventetid, 29 små dager igjen bare for meg. Trodde jeg skulle være veldig lei nå mot slutten, men enn så lenge går det veldig bra. Men er veldig spent på hvordan vår lille P ser ut 🙂

 2. Hanne

  Ååå jeg klør og svir bare av å lese om myggstikk, grøss! *ler*
  Enig med Anja over meg, det er kjempekoselig å lese «hverdagsinnlegg» som disse. Nå er jeg skikkelig spent på når det plutselig skjer noe.. 🙂
  Hva ser du på Netflix?

 3. Kristine

  Anja: Så hyggelig, da fortsetter jeg med de personlige innleggene litt til 🙂 Synes også det har gått overraskende bra, trodde jeg skulle være mer lei mot slutten – men det er muligens fordi jeg vet hva som venter meg de første dagene/ukene etter fødsel (haha).

 4. Kristine

  Hanne: Da skal jeg oppdatere med jevne mellomrom, om alt og ingenting 🙂 Nå har vi ikke noe mer å se på! Har fader meg sett (nesten) alle serier som finnes, det blir OITNB når jeg eventuelt skal se noe alene.
  Og du? God ferie, nyyyt!

Det er stengt for kommentarer.