Litt matprat og siste time hos jordmor

Hei dere!

Jeg fortsetter å oppdatere litt her innimellom jeg, selv om det ikke blir like ofte eller den tradisjonelle matbloggingen. Jeg vil jo ikke «forsvinne» helt i disse ukene, dessuten er det kanskje noen av dere som synes det er gøy å følge meg frem mot fødsel og videre oppstart av jobb noen uker etter det igjen. 

Jeg kan jo dele et par middager først, som blir fotografert uten noe som helst styling og bra lys for tiden; 

Hjemmelaget tomatsuppe med bønne-pastaskruer og egg

Tommel opp for bønnepasta med 30% hvite bønner, kjøpt i vanlig matbutikk.

Det har blitt så mye grilling av pølser og diverse kjøtt i det siste, så jeg vil gjerne prøve å få inn flere vegetariske elementer i tillegg til de rene kjøttfrie middagene våre – for eksempel 50/50 som i denne retten;

Kylling- og kikertgryte med gul paprika og erter

Ellers nyter jeg og lille M ferietid sammen denne uka før pappaen i huset også joiner oss noen dager neste uke. Det er ikke all verden vi finner på, for selv om jeg føler meg i fin form så kjenner jeg at energilagrene tappes fort for tiden. Kanskje ikke så rart når jeg er i uke 39, men jeg vil virkelig ha denne tiden med han alene.

I dag ble han med meg på (forhåpentligvis) siste time hos jordmor, som for øvrig gikk fint. Hodet ned, men ikke festet som forventet, fint blodtrykk og en veldig rask prat om tanker rundt fødsel og barseltid før en viss liten fyr var klar for å dra.
Deretter gikk turen til biblioteket for å oppdatere boksamlingen vår. Å lese bøker er gøy! Om det bare fantes flere dinosaurbøker, nå er vi over på de seriøse som står på faktaavdelingen.

Vi blogges igjen snart!

4 kommentarer til “Litt matprat og siste time hos jordmor

 1. Anette

  Jeg og min mann planlegger selv å snart komme i gang med barn nr.2, så jeg syns det er kjempe moro å lese om deg og din graviditet.
  Selv om jeg overhodet ikke er gravid enda, så kjenner jeg allerede på den dårlige samvittigheten ovenfor sønnen min – at han faktisk kommer til å få mindre oppmerksomhet. Men jeg må ta meg selv i det og tenke at han mest sannsynlig kommer til å ha masse utbytte av å få småsøsken!

 2. Kristine

  Anette: Så hyggelig da! ♥
  Jeg har så dårlig samvittighet allerede nå, det er såvidt jeg tør å nevne lillebror i magen liksom 😀 Men samtidig må jeg jo «forberede» han på det som skal skje, selv om det nesten er umulig for noen av oss å tenke seg til. Jeg tenker også at han kommer til å få masse utbytte av søsken etterhvert, det er jo faktisk en stor grunn til at vi ønsket oss flere barn.

 3. Sigrun Yttri

  Da stunder det til mot nedkomst??…ynskjer deg masse lukke til ,Kristine???Gode tankar og ynskjer frå Sigrun❣️

 4. Kristine

  Sigrun: Ja, nå er det ikke lenge igjen 🙂 Tusen takk for det ♥ Håper du får en fin sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *