Pakking av fødebagen

Da har jeg endelig fått ut fingeren og begynt å pakke fødebagen. Lille M kom 5 dager etter termin, så jeg regner ikke akkurat med at noe skjer før termin denne gangen heller. Man kan aldri vite selvfølgelig, men både undersøkelser og sannsynlighet tilsier at det går over denne gangen også. Jeg kan like gjerne belage meg på det, og heller bli «gledelig» overrasket ved motsatt fall.

Jeg har ikke tatt bilder av absolutt alt, men jeg har skrevet ned hele listen under bildene.

Magebelte
Amme-BH & amme-singleter
Myk bukse, cardigan, nattkjole, tøfler og truser
«Dusje-slippers»

Hygieneartikler:
Tannkrem & tannbørste
Intimservietter + store bind
Foundation + hårbørste + deo + hudkrem + shampo & balsam
Ørepropper + leppepomade + nesespray

Ammeinnlegg
Nipple cream
1 liten bleie

Kamera
Mobil
Ipad
Lader
Fødebrev

Kjeks (salte og søte)
Proteinbarer (/sponsorlink)
Yoghurt/skyr
Drikkeflaske

Klær til lille S (vanlig og ull)
Kluter
Teppe
Bæresjal


Uke 37 ♥

Ellers gleder jeg meg til permisjon, det er bare én liten uke til og da blir det 10 uker uten jobb. Det betyr ikke at jeg ikke kan eller kommer til å blogge, for jeg er som mange av dere vet ikke med i et nettverk eller plattform der man får betalt per klikk. Det betyr kun at jeg takker nei til betalte oppdrag, sponsing og annonser ved siden av, fremtidige oppskrifter til Shape-Up gjøres klart i disse dager, og ellers avventer jeg nytt bokprosjekt. Det blir med andre ord ingen stor forskjell for dere, men det blir ekstra fritid for meg – og ikke minst snikstarte sommerferie med lille M. Det gleder vi oss veldig til begge to!

20 kommentarer til “Pakking av fødebagen

 1. Charlotte

  Hei! Har du god erfaring med magebelte? Kan du fortelle litt om hvorfor du bruker det 🙂

 2. Stine

  Jeg er helt blank på dette, så gøy å se hva du har med!:) Men hva bruker du magebelte til? Eller hvorfor bruker man d?:)

 3. Kristine

  Charlotte: Hei! Ja, jeg har veldig god erfaring med magebeltet fra sist gang. Jeg brukte det både for å hjelpe livmor til å trekke seg sammen (ikke nødvendig, men jeg likte det fremfor å ligge på magen), og ikke minst for støtte og stabilitet av core/rygg. Ikke på grunn av utseendet eller illusjonen av flat mage som mange tror magebeltet brukes til 😀
  Jeg tok imidlertid mange pauser og brukte det kun de første dagene etter fødsel, magen og magemusklene må få lov til å brukes naturlig og finne tilbake til seg selv også.

 4. Kathrine Beate Solheim

  Masse lykke til med fødselen og verdensborgeren som er så heldig å få deg som mamma ❤️ Ønsker deg en fin permisjon ?

 5. Anette

  Hei!:-)
  Kan man spise proteinbarer/proteinpulver når man ammer? Vet at man ikke skal ha i seg CLA, men står ikke at det inneholder CLA i proteinpulveret jeg har brukt tidligere, men det står at man ikke skal bruke det når man er gravid eller ammer.

 6. Kristine

  Thomas: Elsker lister, og må planlegge det meste – så godt det lar seg gjøre 😀

 7. Kristine

  Anette: Hei! Personlig spiste jeg hverken proteinbarer eller brukte proteinpulver i bakst da jeg ammet, men det var på grunn av kolikk og et forsøk på å kutte ut alt av melkeprodukter. Når det er sagt så spiser jeg proteinbarer innimellom selv om jeg er gravid, proteinpulver har jeg aldri hatt behov for.

 8. Christine

  Blir spennende ventetid❤❤ du har jo født før så du har sikkert stålkontroll, men kanskje fint med tips likevel? Beste tips jeg fikk var å ha med en lang cardigan, dekker over bleierompa når man skal ned og spise frokost ? det du skrev cardigan så du har kanskje pakket det allerede?

 9. Mari

  Hei!
  Takk for tips til fødebagen! Er i uke 32 her så ikke lenge igjen og siden det er 5 år siden sist er mye glemt!
  Hva slags vogn endte du opp med nå? Vi har emmaljunga fra sist gang, men har fortsatt lyst på ny.
  Lykke til i innspurten!
  Hilsen Mari

 10. Kristine

  Christine: Absolutt ♥ Takk for tips, det er planlagt en laaang og god cardigan ja – haha 😀

 11. Kristine

  Mari: Bare hyggelig! Så koselig at du venter en til du også! Jeg kjøpte en ny vogn fordi jeg trodde storebror kom til å sove på dagtid rundt denne tiden (men det kuttet han ut for et par måneder siden), og fordi Emmaljungaen vi har er litt tung synes jeg. Jeg gikk rett og slett for en jeg synes var fin og som var på skikkelig salg: http://www.jollyroom.no/barnevogner/duovogner/duovogner/beemoo-duo-premium-lux-duovogn-2017-navy
  Så får jeg se hvem jeg blir mest fornøyd med, og heller selge den vi liker minst etter hvert 🙂
  Lykke til videre du også!

 12. Charlotte

  Takk for svar ang magebeltet. Hvor raskt tar du det i bruk etter fødsel? Og hvor lenge bruker du det av gangen? Har du tips til et OK merke? 🙂

 13. Kristine

  Charlotte: Jeg tok det på dagen etter og gikk med det et par timer av gangen et par ganger om dagen 🙂 Jeg bestilte mitt fra e-bay, husker ikke fra hvem dessverre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *