Kveldsmat, alltid

reklame/sponsorlink

Jeg har aldri skjønt hvordan man kan gå hele kvelden uten å spise. Jeg vet jo at mange har det sånn, deriblant min egen mor, spiser middag og så har man det fint helt til morgenen etter. Det skjer bare ikke her, og det er uavhengig av hvor sent eller hvor mye jeg spiser. Det er nok en kombinasjon av at jeg takler dårlig å kjenne at jeg er bittelitt sulten når jeg skal legge meg, og muligens et lite søtbehov.. kremt.

Uansett, min kveldsmat kan ofte se slik ut;

Det er ikke alltid jeg har proteinbarer liggende, men når jeg har det blir det ofte en på kvelden.

Snickers-proteinbar
Vaniljekvarg med gresk yoghurt, puffet havre, sukrin og cashewnøtter

Godt!

Ellers har dagen bare rast av gårde! Vi har for det meste vært ute i det varme været, og lille M er et lite arbeidsjern når det kommer til hagearbeid. Vi oppdaget også at et par av markjordbærene på gårdsplassen har blitt røde, så da var lykken komplett.

Nå er alle bittesmå klesplagg vasket og fint fordelt i en nyinnkjøpt kommode, så i morgen pakkes (og dokumenteres) fødebagen. Da gjenstår det å sette sammen den nye vogna, og ikke minst sette fast nyfødt-bilsetet i bilen. 4 uker igjen – hjelp!

Håper dere har hatt en nydelig søndag 🙂

8 kommentarer til “Kveldsmat, alltid

 1. Ingrid

  Har heller aldri skjønt det. Spiser som regel 2 ganger etter middag, med mindre jeg har sein middag da.

 2. Helene

  Dette såg utrolig godt ut☺️ kan jeg spøre hvor mange gram du bruker som er 1 porsjon til denne kveldsmaten ? ☺️

 3. Kristine

  Helene: Takk for det! 😀 Jeg måler/veier ikke maten min, så det aner jeg ikke dessverre!

 4. Helene

  Tusen takk for svar ? Høres fornuftig ut, bruker egentlig ikke å veie opp maten men må det nå for å ver sikker jeg får i meg nok for har hatt problemer med å legge på meg siden jeg trener mye. Men må bere si at du er en stor inspirasjonskilde her hos meg og har alle bøkene dine å lager kun mat som er i bøkene og her på bloggen å har enda ikke laget noe som ikke har våre godt☺️

 5. Kristine

  Helene: Da ville jeg heller ha strødd ekstra nøtter over 😉
  Så hyggelig å høre, tusen takk ♥ Håper du får en fin helg, og ikke minst god sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *