Smiiiil for sukkerfri karamellsjokolade :)

reklame/sponsorlink

Hei!

Det er onsdag og det betyr lillelørdag! Hva med å ha noen av disse liggende som kan tilfredsstille søtsuget om kvelden;

img_9565

Oppskrift: (12 stk)
150 g fibersirup
100 g vikingmelk
5 dråper stevia karamell
100 g sukkerfri sjokolade

Fremgangsmåte
Sett formen du skal bruke i fryseren. Ha fibersirup, vikingmelk og stevia i en kjele og kok på lav varme i ca 15 min eller til den begynner å tykne og bli litt seig. Sett kjølig.
Smelt sukkerfri sjokolade i mikro – pass på så det ikke blir for varmt, ta den heller ut flere ganger og rør rundt.
Ta formen ut av fryseren, hell i smeltet sjokolade og smør ut i kantene. Legg en liten klatt med (avkjølet) karamell nedi og topp med litt smeltet sjokolade igjen. Sett i kjøleskap eller fryser og la stivne helt.

img_9556

Du vil få en del karamellfyll til overs med denne oppskriften, den kan du bruke over pannekaker, yoghurt, i kaker eller cookies. Du kan også lage ekstra mange smil-sjokolader og oppbevare i fryseren.

img_9575

Håper det smaker! 

Ellers har jeg lovet en hjemmedag med lille M på fredag, så nå skal jeg hive meg rundt og bli ferdig med alt på to-do-listen slik at vi kan ta helg litt tidligere.


#twinning #jeansandstripes

God onsdag til dere!

12 tanker om “Smiiiil for sukkerfri karamellsjokolade :)

  1. avatarKristine Innleggsforfatter

    Malin: Nei dessverre, den gjør at det blir karamell. Da må du i tilfelle erstatte den med vanlig sirup.

  2. avatarTonje

    Hei, Hvor lang tid tar det vanligvis før karamellen stivner? Stått over natten nå, og fortsatt relativt flytende..

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    Tonje: Hei! Karamellen skal bli ganske seig/tjukk allerede kort etter koketid, så da har den kanskje ikke blitt kokt lenge nok.

  4. avatarTonje

    Da prøver vi igjen.. Kokte til og med litt lenger enn tiden i oppskriften, da jeg syns den var flytende. Smaen var der, og det var prima:) Men du, hvor har du kjøpt formene dine? De jeg brukte var det så vanskelig å løsne hver bit fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *