Et sunt og enkelt mellommåltid

Hei!

I dag får dere et lett og lite måltid laget på 1-2-3;

Du trenger: (1 porsjon)
1 skyr (valgfri smak, eller annen yoghurt)
125 g fryst skogsbærblanding
en neve valnøtter
1 ss fibersirup (eller honning)
Friske bær (til pynt)

Ha bærblandingen i en liten kjele og varm opp sammen med litt fibersirup. Sett til siden. Ha skyr og en noe avkjølt bærblanding annenhver gang i et glass eller skål og topp med valnøtter. Pynt med friske bær.

Du kan variere både bær og nøtter etter ønske!

Tips: Bland alt sammen i en liten boks og ta det med deg. Godt smaker det uansett!

Gårsdagen gikk for øvrig over all forventning, emla-plasteret gjorde susen da veneflon skulle settes og det ble veldig lite tårer og drama. Jeg hadde forberedt meg godt og klarte å holde meg sterk helt til den lille kroppen ble slapp i armene mine, da kunne mor gå ut og gråte noen modige tårer. Han kom seg raskt igjen, og nå krysser jeg fingrene for klare og fine øyne fremover.

God helg fra en høygravid og lettet fru 🙂

6 kommentarer til “Et sunt og enkelt mellommåltid

Det er stengt for kommentarer.