En helt ny proteinyoghurt

/reklame

Hei dere!

Jeg har hatt gleden av å smake på to helt nye yoghurter fra Synnøve Finden;

ProFit fra Synnøve er en serie proteinrike produkter som finnes i smakene jordbær og mango & pasjon.

Alle Rema 1000-butikkene skal ha dem, så jeg trålet inn i nærmeste butikk og startet letingen. De var ingen sted å finne, og jeg som allerede hadde fylt opp handlekurven med bær og nøtter.

Jeg fikk huket tak i en ung herremann som garantert trodde jeg hadde tidenes gravidcravings siden jeg bare måtte ha disse nye proteinyoghurtene. Han klødde seg litt i hodet, men så gikk det plutselig opp et lys – «du, de tror jeg faktisk jeg har sett inne på lageret!».

Hurra, et par minutter senere kom han ut av lageret med et brett og den gravide strålte av lykke.

ProFit inneholder hele 20 g protein per beger, de er uten tilsatt sukker og inneholder lite fett. Det er med andre ord perfekte mellommåltider som både er sunne og metter godt.
Spesielt fint for de som er travle, aktive, og de som blir så brått sultne at de helst skulle ha spist før de kjente på den snikende kvalmen (slik som undertegnede for tiden).

Så, hvordan er de på smak?

Begge to er søte og gode, og til min store glede har de en tjukk, fromage-aktig konsistens.
Jordbær er veldig god, men min favoritt ble mango og pasjon;

Ellers har vi akkurat kommet hjem fra tidenes tur til København! Vi har virkelig storkost oss, både på båten og i den fantastiske byen. Det ble veldig varmt til slutt med 29 grader og strålende sol, men utrolig nok gikk det veldig greit – både med den minste og den gravide. Strøget, fontenen, danske smørrebrød, tivoli og iskrem.

Fortsatt god søndag!

10 kommentarer til “En helt ny proteinyoghurt

 1. Hanne

  Ååå disse har jeg sett etter hver gang jeg har vært i butikken i det siste, men enda har jeg ikke funnet dem! Nytt forsøk i morgen *drømme*

  Så herlig at mini-ferien ble så fin! Lurer på om vi skal gjøre noe lignende i sommer ☺️

 2. Annie

  Hvor lenge var dere i København? Jeg skal dit selv nå i juni, kun ett døgn i selve København. Men drar også med båt, så håper det er litt å oppleve likevel 🙂 Ser også at jeg må på youghurt-jakt i morgen! 🙂

 3. Ina

  Du har kanskje ikke noe annet valg enn å si at de er gode. Vært spennende å vite hva du ville ha sagt dersom du ikke hadde fått penger for det.
  Uff mye reklame på blogger:(

 4. m

  Jeg liker at du har begynt med noen produktanmeldelser, også. Dette er første gang jeg kan si en yoghurt har fristet. Den konsistensen!!

 5. Kristine

  Hanne: Nærbutikkene her har også vært trege med å få de inn dessverre.. Men, alle Rema 1000-butikkene skal i hvert fall ha dem – om så på lageret 😀
  Turen med dfds anbefales!

 6. Kristine

  Annie: Vi tok dfds-båten ned på fredag ettermiddag, fikk hele dagen i Køben på lørdag, og så hjem igjen på ettermiddagen og fremme i Oslo søndag morgen. For oss var det perfekt lengde på reisen, spesielt med en 2,5-åring 🙂 God tur!

 7. Kristine

  Ina: Joda jeg har et valg, både på hva jeg takker ja til av reklame og hva jeg skal skrive om det jeg tester. Jeg forstår av kommentaren din at du ikke følger bloggen min fast, for jeg har i snitt 1-2 reklameinnlegg i måneden.
  Reklame finner man overalt; på tv, magasiner og sosiale medier og sånn kommer det til å bli fremover. Heldigvis har man friheten til å lukke øynene for/klikke vekk det man ikke er interessert i, fremfor å legge igjen unødvendige kommentarer. Det anbefales!

 8. Kristine

  m: Så hyggelig å høre! 🙂 Jeg synes i hvert fall disse var veldig gode, og den med mango&pasjon blir med i flertall på neste handletur.

 9. Ina

  Unødvendige kommentarer ? Hva ved det jeg sa var unødvendig ? Takler du ikke lesere som er krituske til dine reklameinnslag ?

 10. Kristine

  Ina: «Uff, mye reklame på blogger» Ok, så synes du det generelt sett. Er det nødvendig at jeg får vite det synes du?

  Uansett hvor oppgitt/trist jeg blir av innhold på blogger eller øvrige sosiale medier, så kommenterer jeg det aldri. Jeg klikker meg rett og slett videre. Nå blir jeg heldigvis sjeldent engasjert nok over sånne ting. Det handler ikke om å ikke takle ting, jeg ser bare ikke motivasjonen/intensjonen bak.

Det er stengt for kommentarer.