Brun, blid og verdens beste proteinbarer

/sponsorlink

Heisann!

Her har det vært en regnfull helg hittil, men da er det ekstra hyggelig med inneaktiviteter. Vi har riktignok vært ute og trasket litt i regntøy, men lille M foretrekker (heldigvis) å være inne. 
Favorittene for tiden er som alltid dinosaurer, puslespill, plastelina og lese bok. Og nrk super da selvfølgelig, kommer ikke unna tv´n.

Jeg benytter tiden innimellom til litt selvbruning, jeg trives best med litt farge (uten soling) og nå trenger jeg det litt ekstra føler jeg. Jeg er uendelig og evig takknemlig over å være gravid, ikke misforstå, men jeg hverken lovpriser eller bruser over av lykke av alt som følger med en graviditet.
Jeg gjør det med glede, men savner det ikke når det er over 😉 

Uansett, jeg må tipse dere om merket jeg har brukt de siste 3-4 årene;

Vita Liberata – ingen over, ingen ved siden. Det er en mousse som jeg smører på med en tanning-vott, hovedsakelig på armer og bryst – det er jo ikke så mye annet som skal vises for øyeblikket. Ingen vond lukt og fargen blir helt perfekt etter en dusj dagen derpå.

Til ansiktet testet jeg en superfin krem fra Nkd Skn som gir gradvis farge – den skal/kan brukes på hele kroppen også.


( Tightsen er en nyhet fra IcanIwill )

Og helt til slutt disse proteinbarene som jeg skryter så mye av;

Her om dagen klarte jeg faktisk å spare et par slik at mannen min fikk smake også, og han – som så mange andre – var helt enig.

Har du ikke hatt gleden ennå, så anbefales de på det varmeste her.

Disse to er mine favoritter, og jeg tror cookies & cream tar en knepen seier.

Og med det ønsker jeg dere en riktig god søndag videre, i morgen kommer jeg med noen smakfulle desserttips til 17.mai.

Ha det fint så lenge!

6 kommentarer til “Brun, blid og verdens beste proteinbarer

 1. Hanne

  Realistisk og fornuftig som alltid 😀
  Brunfargen ser superfin ut! Selvbruning har heldigvis blitt sååå mye bedre de siste årene, nå finnes det jo et hav av flotte produkter.

  Proteinbarene falt jeg dessverre ikke for, da både magen og smaksløkene mine hater maltitolen som er i de.
  Synes den smaken henger i så alt for lenge etterpå.. Ellers nydelig konsistens på de.

 2. Linda Røed

  Omg….. den med chashew… den var helt smashing.
  Flott du og…nyt dagen og ha en strålende 17.mai…

 3. Kristine

  😀
  Man blir heldigvis gyllen og ikke oransje lenger 😀
  Så synd da! Jeg tåler heldigvis den maltitolen som er i én, så blir det en naturlig sperre på at jeg ikke kan fråtse i dem – haha.

 4. Jorunn

  Hei! Sikkert et dumt spørsmål siden du åpenbart bruker denne selvbruningen mens du er gravid, men da er altså selvbruning OK for gravide? Eller i det minste denne typen? Synes ofte sånne «smøringer» inneholder så mye tøys, vil liksom ikke kline meg inn med hva som helst når jeg bærer på en liten 🙂 men samtidig hadde det vært digg å føle seg litt freshere når sommeren kommer, og termin er i august 🙂 i alle fall så en kan vise beina uten å bli blenda…

 5. Kristine

  Hei! Jeg har aldri hørt noe om at selvbruning (eller noen andre kremer) utgjør noe fare for baby i magen, så jeg smører meg med god samvittighet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *