Sunne og søte hverdagsfavoritter

Hei dere!

Det er jo onsdag aka lillelørdag, og jeg fikk lyst til å gjøre noe ekstra søtt – i dobbelt forstand – for dere!

Dette er en liten smakebit av det du finner i min 5. bok Kristines sunne søte. Det er kapitler både for kalde og varme desserter, bakst, snacks og barnas favoritter.

Jeg vil gjerne gi bort to signerte eksemplarer, vil du ha en av de?

Legg igjen en kommentar og jeg trekker to vinnere før helgen 🙂


Bla mer i (eller kjøp) den her

Fortsatt god onsdag ♥

145 kommentarer til “Sunne og søte hverdagsfavoritter

 1. Julie

  Jeg ønsker meg veldig boka di! Blir mamma til en liten gutt for første gang i september, og tenker boka kan komme godt med for oss alle 3 da vi er opptatt av sunn mat og god helse 🙂 <3 Du inspirerer allerede veldig mye med bloggen din!

 2. Aslaug

  Hei Kristine.

  Det vil eg veldig gjerna. Eg har følgt deg sidan 2012, og har allerede ei av dei fine bøkene dine.

  Fun light gele har blitt ein fast slager, og nå i 17-mai tider kjem eg på at en laga eg første gong til 17.mai 2014,
  veldig enkelt å pynte til eit flagg for å dekorere 🙂

 3. Anja

  Jeg vil veldig gjerne vinne! Har de andre bøkene dine, de er flittig brukt 🙂 Liker så godt at du har tenkt på barn i den siste boken din! Jeg blir mamma i starten av august og gleder meg til å kunne lage mat til mini etterhvert <3

 4. Miriam

  Prøver meg på en kommentar og håper jeg er heldig denne gangen ? Ha en strålende dag!

 5. Nina

  Jaaaa! Jeg vil veldig gjerne vinne signert kopi! 😀 Har faktisk ikke kommet så langt at jeg har fått kjøpt denne ennå, og fikk den ikke til bursdagen min selv om den sto på ønskelista.

 6. Villemo Møller

  Jaaa❤️ Det hadde vært helt supert! Nettop skaffet meg din protein rike matbok så denne hadde vært midt i blinken ettersom jeg er glad i å bake og liker å gjøre litt stas på venner og bekjente? Da hadde denne vært super når man skal kose seg litt ekstra i hverdagen?☀️?❤️

 7. Anette

  Jeg har allerede den fine boka di i hylla mi, men jeg kunne tenke meg å gi en i gave til venninna som har bursdag i juni <3

 8. Ingvild

  Det er litt dårlig å legge igjen kommentar nesten kun når det er konkurranse, men ja, jeg har ikke fått kjøpt den enda, og klart jeg vil vinne den. 😀

 9. Monika

  Så gøy med muligheten til å vinne den nye boken din 😀 Det hadde vært fantastisk <3

 10. Ida

  Denne står høyt på ønskelisten? Jeg skal operere nå i juni og disse opskriftenen er jo bare gull verdt når kostholdet endrer seg så mye! Har en datter på 2 år og fantasien for hva jeg kan lage stopper litt opp for meg ? disse sunne fristelsene gleder jeg meg til å lage ❤️❤️

Det er stengt for kommentarer.