Sunne og saftige kokosmuffins

/sponsorlink

Hei dere!

Når man er syk så får man ikke gjort så mye produktivt, men jeg har lett frem en sunnere oppskrift i ekte 17.mai-stil som ble laget for 3 år siden. Da var jeg for øvrig også gravid, dog halvannen måned kortere på vei enn jeg er nå.

Saftige kokosmuffins med ostekrem og fargerikt kokosstrø;

Oppskrift: (6 stk)
2 egg
100 gram kokosmelk (eller annen)
30 g havremel
30 g kokosmel
2 ss sukrin gold
1 ts bakepulver
1 klype salt
1 ss kokosolje (kan sløyfes, men gir ekstra smak og saftighet)

Pisk egg og melk sammen, tilsett tørrvarene litt etter litt. Ha i kokosolje helt til slutt, og fordel røren i muffinsformer. Bak i ovnen på 180 grader i 12-13 min.

Topping:
4 ss kokosmasse til pynt
4-5 dråper konditorfarge (rød og blå)
4 ss philadelphiaost
1 ss sukrinmelis

Bland philadelphiaost og sukrinmelis sammen og fordel utover muffinsene, rør ut kokosstrø med hver sin farge og strø over til slutt.

Totalt inneholder muffinsene med topping ca 80 smakfulle kcal hver.

Håper det smaker!

4 tanker om “Sunne og saftige kokosmuffins

  1. avatarKristine Innleggsforfatter

    Min personlige preferanse er å kombinere kokosmel med noe annet, så mandelmel 🙂

  2. avatarLine skjerve

    Hei 🙂 kan man bruke annen sunn søtning istedenfor sukrin ? Sukrin får alt til å smake metallisk 🙁 noen gode tips? (Ikke stevia – det får alt til å smake bittert :-/ )

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    Hei! Men, synes du det med sukrin gold også? Da kjenner virkelig ikke jeg noe isende ettersmak 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *