Kyllingwok med chili og kokos

Hei!

Fredag og strålende sol dere – blir det bedre?

Her får dere dagens middagstips;

Oppskrift: (2-3 porsjoner)
600 g kylling
1 ss smør
1/3 fersk chili
2 ts spisskummen, 2 ts hot curry, salt og pepper
1 boks kokosmelk
1 pose frossen wokmix
2 gulrøtter
1/3 squash
1/2 paprika
2-3 frosne spinatputer
1 pose ris (som tilbehør)
En neve spirer (som topping)

Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med fersk chili i litt smør til gjennomstekt. Tilsett en pose frossen wokmix, samt frosne spinatputer, og krydre godt.
Koks opp vann og kok ris som anvist på pakken, ca 10-12 min.
Skjær gulrøtter, squash og paprika i strimler og tilsett etter 5 minutter, la det steke et par minutter før du tilsetter en boks kokosmelk. La det småputre og tykne til risen er ferdigkokt.

Håper det smaker!

Gårsdagens styrkeøkt:
Oppvarming m/miniband
Step-ups på kasse
Glute bridge m/miniband
Goblet squats
Push-ups på knærne

Og så var mor her klar for den daglige sykkelturen bort til barnehagen. Det er kun 10 min én vei, men det gjør allikevel godt å komme seg ut i aktivitet som bekkenet synes er ok.

Nå blir det innkjøp til flere gode matretter de kommende dagene, gleder meg til å dele de med dere. Jeg skal også bli flinkere til å knipse noen bilder fra «preggo-øktene» mine, jeg vet jo at mange er interesserte i hvordan jeg trener som gravid.

Fortsatt god fredag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *