Ny gravidoppdatering – tredje trimester!

Da kommer gravidoppdatering nr 3 for spesielt interesserte! Den første kan du lese her og den andre kan du lese her.

Hvor langt er du på vei: Uke 29

Termin: Juli

Kjønn på baby: Gutt

Babyen er stor som: Et flaskegresskar, det vil si rundt 1,4 kg

Kjenner du liv: Om jeg gjør, det tar jo nesten helt av. Jeg har glemt hvor mye (og voldsom) bevegelse en liten mageninja kan lage, eller så er han – om mulig – enda mer ivrig enn det lille M var.

Hvordan går det med treningen: Det har ikke gått så bra de siste par ukene for å være helt ærlig. Unnskyldningen min er påskeferie og et bekken som gradvis blir verre. Jeg klarer ikke å gå min vanlige halvtime om dagen lenger uten å verke i et døgn etterpå, men det går heldigvis bedre å sykle litt – og styrketreningen skal på plass igjen allerede til helgen.

Plager: Jeg har vel nevnt bekkenet «ørten» ganger nå, men det er en skikkelig plage – alle som har hatt bekkenløsning vet hvor vondt og invalidiserende det er. Ellers er jeg tungpustet og trøtt som normalt, men formen generelt sett er meget bra!

Fødselsforventninger: Jeg forventer herved at lillebror ikke følger i storebrors fotspor, og vil bruke kortere tid enn halvannet døgn på å komme ut. Eller, det kalles kanskje forhåpning 😉

Ukens cravings: Smoothier i alle slags varianter, jeg må stilne søtsuget så godt det lar seg gjøre på hverdagene. Og valnøtter og cashewnøtter da, strør det over det meste jeg spiser.

Humøret: Er på topp om dagen! Vårsola titter frem, jeg har bursdag, og tilbringer ellers hver dag med verdens beste sønn og mann – kan man få det bedre!

Innkjøp: Det er fortsatt bare vogn, ammepute og bæresjal som er kjøpt inn. Vi trenger en ny babycall, så det blir vel neste på planen.
Ellers har vi jo mange fine klær liggende fra nyfødt-størrelse og oppover fra da lille M kom til verden, de vokser jo så fort at klærne kun blir brukt et par ganger.

Kontroll: Jeg var faktisk på kontroll tidligere i dag! Alle verdier er tipp topp, og vi kunne kjenne hodet veldig tydelig øverst – han koser seg glugg ihjel i seteleie den lille rakkeren. Neste kontroll blir i mai, uke 33.

21 kommentarer til “Ny gravidoppdatering – tredje trimester!

 1. Silje

  Så bra at alt er vel inni der ?❤️ Lykke til videre! PS. De müslibarene du postet i går var magiske! ?

 2. liltoo - ikke som andre mammablogger

  Sete-baby du også ja 😛 Har en skikkelig stabukk her, jeg er i uke 35 og han har fortsatt ikke snudd seg. Jeg gikk forresten til kiropraktor med bekkenløsning, nå spretter jeg rundt som bare det 🙂 kunne ikke gå i trapper for en stund siden.

 3. Martine

  Nydelig! <3 Jeg kaller minimini for Thomas jeg haha, det har han hett lenge 😉 Fordi det passer så til Mathias <3 Du er nydelig gravid! Og jeansen på bilde nr 1 er smaching! Er det gravidebukse eller noe jeg kunne brukt?Hvor finner jeg den isåfall 🙂 Goklem <3

 4. Ano

  Så du brukte #ivf på forrige bilde på Instagram☺ Fikk dere hjelp i Norge og tok det lang tid?☺

 5. Anette

  Fin mage og fin mamma 🙂
  Gratulerer med dagen i dag og lykke til videre i svangerskapet <3

 6. Kristine

  Han ligner på broren sin, han snudde seg ikke før i uke 38/39 (!). Liker å gjøre det spennende for mammaen sin 😉

 7. Kristine

  Takk ♥ Haha, Thomas har faktisk vært på navnelisten min (bestefaren min het det), men det blir nok ikke det :/ Det er en gravidbukse fra HM 😀
  Klem

 8. Nina

  Du ser strålende fantastisk ut! 😀
  Så fint at alt går bra med dere alle (minus bekken da). Lykke til i innspurten!
  🙂

 9. Kristin

  Så vakker du er Kristine. Det er noko heilt spesielt å kjenne liv i magen. No sit eg å ser på vesla mi som sparka som besatt i magen min. Rart!
  Eg hadde også problem med bekkenet, heilt annleis enn det første svangerskapet. Men det er vel verd det når barnet i armane dine og du vil bli bra att etterpå.
  Klem

 10. Kristine

  Takk ♥ Ja, å skape et nytt liv er helt fantastisk – og uvirkelig. Jeg hadde problemer med bekkenet i første svangerskap også, men det startet enda tidligere og er enda vondere denne gangen. Men men, det er bare å holde seg i ro da – det er det absolutt verdt til slutt 🙂 Stor klem

 11. Kristine

  Takk! Den er kjøpt på asos.com for bare noen uker siden, men det ser ut som om den er utsolgt :/

 12. Tilbaketråkk: Ny gravidoppdatering – blir det siste? | Sunnere Livsstil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *