Mandelpanering og møllevandring

/inneholder sponsorlink

Hei!

Ah, jeg sitter her med babyglatt hud etter å ha vært hos Hanne på Fresh-Up Hudpleie. Jeg var litt spent på hvordan det kom til å gå liggende på ryggen så lenge (mot slutten av graviditeten ligger man nemlig og presser på en stor vene langs ryggraden), men det gikk helt fint og det er lenge siden jeg har følt meg så avslappet. 

Uansett – her får dere dagens deilige fiskemiddag;

Mandelpanert torsk med avokado og dip

IMG_3431

Panering har jeg gjort helt siden mandelmel kom på markedet, det gir en god smak til fisken/kyllingen/grønnsakene eller det du måtte ønske å panere.

IMG_3437

Oppskrift: (3 porsjoner)
600 g torsk (eller sei, kveite)
2 ss smør til steking
2 egg
6 ss mandelmel (eller sesam-mel)
2 ss finrevet parmesan
1 avokado
1/2 hvitløksfedd
150 g gresk yoghurt
2 ss ketchup u/sukker
salt, pepper, tørket dill
100 g ris

♥ Ha eggene i en bolle, og mandelmel og parmesan i en annen. Dypp fiskefiletene først i eggeblandingen, deretter melet. Stek i smør til gjennomstekt, salt og pepper ved behov.
♥ Mos en avokado med en klype salt og finmost hvitløk.
♥ Bland gresk yoghurt, ketchup, pepper og tørket dill til en dressing.
♥ Kok ris som anvist på pakken.

IMG_3436

Håper det smaker!

Nå blir det litt vandring på mølla inne, det er jo ikke akkurat fristende å gå ute i vått, slapsete aprilvær 😉 

Satser på at bekkenet fortsatt synes en halvtime er greit, så får jeg sett litt på Netflix også.

Mølla mi – Abilica Trex 7 – er for øvrig nedsatt med 30% rabatt HER

Håper dere får en fin tirsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *