Ovnsbakt omelett

Hei dere!

Dette er en proteinrik og enkel rett som passer både til lunsj og middag, det kommer helt an på hvor mye og hva du velger å putte oppi.

Dette ble en slags mellomting for vår del, for vi hadde nemlig både omelett og sushi til middag her om dagen. Men, her får dere den enkle og veldig gode oppskriften;

Omelett: (2 porsjoner)
6 egg
3 ss vann
1/2 paprika
150g kalkunskinke
1/3 boks philadelphiaost
1 bunt purreløk
1 ts smør
salt og pepper

Visp sammen egg og vann, tilsett paprika, kalkunskinke og purreløk i mindre biter. Hell i en smurt stekepanne (som du vet får plass i ovnen) og sett ovnen på (grillfunksjon) 200 grader.
Ha små klatter med philadelphiaost, salt og pepper over toppen. Når omeletten har fått stekt bunnen litt, setter du hele stekepannen i ovnen og baker til toppen er gyllen – ca 7-8 minutter.

Nam! Og lager du ekstra mye, har du rester som du kan ha i matboksen dagen derpå.

Her er det hjemmedag med mini igjen, han er fortsatt ikke helt 100% så da tar vi tiden til hjelp. Det er ikke lett å jobbe som selvstendig, men det er i hvert fall en stor gode jeg har – jeg kan prioritere og styre tiden min helt selv.

Jeg savner å (styrke)trene litt da, det har det ikke blitt så mye av de siste to ukene, men det har heller ikke vært så enkelt med et bekken som gradvis blir verre. Nå er jeg i uke 28, så jeg tenkte å komme med en liten oppdatering om ikke så lenge.

God torsdag! ♥

2 tanker om “Ovnsbakt omelett

  1. avatarKristine Innleggsforfatter

    Egg er helt genialt, hadde ikke klart meg uten (hverken som omelett eller i vafler, kake, you name it) 😀 God helg når den tid kommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *