Påskesyssel

Heisann!

Det har jo vært en frisk påske hittil for å si det mildt, men det finnes ikke dårlig vær som det sies. Vi kledde oss godt og besøkte en bondegård i går, ellers har det blitt mye innekos – og bittelitt oppussing.Disse må fylles opp i dag!

Jeg har lenge tenkt på at stua må males, både fordi den er såpass stor og lys at den tåler farge, men også fordi tapeten var kjedelig og møkkete. Etter litt om og men havnet jeg på den mørkeste fargen jeg prøvde, og et par dager senere var det gjort;


Nye vegger i kalkgrå.

Nå er jeg plutselig i oppussingsmodus (nesting?), så jakten på både ny veggklokke og gulvlampe i sølv/metall er igang.

Ellers har vi også bakt, og oppskriften kommer her i morgen.

Ha det fint så lenge!

4 kommentarer til “Påskesyssel

  1. Kristine

    Fra et sted som heter vidaxl.no. Forferdelig lang leveringstid og dårlig service, men er fornøyd med hylla 🙂

Det er stengt for kommentarer.