Søte og sukkerfrie kokosreder

Hei dere!

Her kommer påskegodtet jeg lagde tidligere denne uka! Søte og saftige kokosreder med små egg i.

Som dere kan se er de veldig like kokosmakroner som man spiser til jul, så er du glad i det vil du elske disse.

Oppskrift: (8 stk)
100 g kokosmasse
1 eggehvite
2 ss fibersirup
1 ss sukrin gold (kan sløyfes)

Slik gjør du:
Rør alt sammen i en kjele, varm opp til alt smelter sammen og sett til side. Bruk en skje og klem ned i passende former. Jeg brukte en silikon-donutform, men du kan bruke det du har. Smør gjerne muffinsformer og annet dersom du ikke bruker silikonformer.
Stek i ovnen på 200 grader 7-8 minutter. Avkjøles på rist.

De er faktisk så gode at du kan spise de slik de er au naturel, men for å pimpe dem opp litt lagde jeg små proteinegg til.

Det er rett og slett jordbærprotein, havremel og vann klemt sammen til egg. Fryst i noen minutter, deretter dyppet med sukkerfri sjokolade og strøssel.

For å gjøre det enda enklere, kan du bare smelte litt sjokolade og sildre over kokosredene.

Nå skal det sies at jeg er en av de som mener påske kan være påske, og vi skal spise helt vanlig påskegodt her hjemme. Jeg lager jo dette for de som enten vil eller må begrense sukkerinntaket – noe jeg både respekterer og forstår, men for min egen del er det mest for gøy 🙂

Håper det smaker, og riktig god lørdag!

2 kommentarer til “Søte og sukkerfrie kokosreder

  1. Kristin

    Redene så gode ut! Hvordan blir de hvis en sløyfer fibersirup? Eventuelt noe jeg kan bruke i stedet for fibersirup? ?

  2. Kristine

    Takk for det! Bruker du kun sukrin gold eller annet blir de ikke like seige, og litt tørre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *