Bringebærpudding uten sukker

/sponsorlink

Hei!

Det er onsdag aka lillelørdag, og i dag har jeg disse godbitene til dere;

Bringebærpudding
Yields 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2,5 dl ferdigblandet, sterk sukkerfri saft
  2. 2,5 dl yoghurt eller kesam
  3. ½ pose gelatinpulver
  4. 2 ss bringebærsyltetøy u/sukker
  5. en neve bringebær
Instructions
  1. Kok opp ferdigblandet saft og rør gelatinpulveret godt ut slik at alle klumper er borte. La blandingen avkjøle i 20 minutter før du pisker inn yoghurt. Fordel i to glass og sett kjølig et par timer. Legg på bringebærsyltetøy, og pynt med ferske bringebær og mynte.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Håper det smaker!

Nå er et nytt nummer av Shape-Up ute forresten – har dere sett de lekre påskefristelsene jeg har disket opp med?
I dag venter flere nye oppskrifter jeg skal kokkelere til sommerens utgaver – gøy!

Ellers er magen en fascinerende del av kroppen for tiden. Den ser ut som en helt vanlig uke-25-mage når jeg står opp, men etter en treningsøkt og/eller mot kvelden ser det ut som om jeg har termin i morgen – haha.



Treningsjakke

For ikke å snakke om sparkingen som nå kan skimtes utenpå. Jordmor skulle lytte på magen med et gammeldags stetoskop som ser ut som et horn på forrige kontroll, og da fikk hun seg en svak kilevink gitt – eller kanskje det var et high-five? Uansett, jeg tar det som et godt tegn at han har god plass og er en vilter liten fyr.



T-skjorte   //   Tights

Snart kommer et liten treningsøkt til dere også, mange gode øvelser når magen er bittelitt i veien – og du trenger kun et par hantler.

God onsdag dere!

6 kommentarer til “Bringebærpudding uten sukker

  1. Malin

    Hei! 🙂
    Jeg har et spørsmål..
    skriver du opp hva du spiser i løpet av dagen? eller bare spiser du liksom?
    Jeg har prøvd meg på den appen lifesum, men blir liksom så tungvint å skrive inn hvor mye av hva og sånne ting..
    ELSKER BLOGGEN DIN btw <3

  2. Kristine

    Hei! Nei, det har jeg aldri gjort – selv ikke da jeg konkurrerte i bodyfitness. Ingen behov for det 🙂
    Takk for det! ♥

  3. Kristine

    Takk for det! Du kan bruke 3-4 gelatinplater 🙂 Legg de til bløt i kaldt vann, og smelt helt i en panne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *