Vafler og sunne bakeingredienser

/sponsorlink

Hei!

Det er vaffeldagen på lørdag, så jeg snikstarter allerede i dag. Her i huset er vafler hverdagskost, spesielt for en liten en som er veldig lei av brød.

Det som er ekstra fint med disse vaflene er at de er sunne, grovere og proteinrike;

Vafler
Yields 4
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 egg
  2. 100 g havremel
  3. ca 1 dl melk
  4. 1 ts kardemomme + 1/2 ts kanel
  5. 1 ts sukrin gold
  6. en klype salt
  7. ½ ts bakepulver
Instructions
  1. Pisk sammen ingrediensene og la røra svelle mens vaffeljernet blir varmt. Stek i smurt vaffeljern, servér med brunost eller syltetøy.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Jeg kommer alltid tilbake til denne oppskriften, og vil vi ha de ekstra gode tilsetter vi litt smør i røra også 🙂

Nytes au naturel eller med friske bær, brunost, syltetøy eller sukkerfritt sjokoladepålegg.

Godt altså! Perfekt til frokost, lunsj, mellommåltid eller turmat.

Og kjører endelig salg på smartmat og ingredienser du trenger til sunnere baking – perfekt nå som påsken er rett rundt hjørnet.

Vil du lese litt mer om hva jeg anbefaler og bruker mest kan du ta en titt her.

Håper dere har en fin onsdag!

9 kommentarer til “Vafler og sunne bakeingredienser

  1. M

    Hei! Synes du at grove vafler kan sidestilles med grovt brød? Greier ikke helt forstå om «sunnere vafler» fortsatt er usunne, eller om de fint kan spises i «hverdagen». 🙂

  2. Kristine

    Hei! Ja, absolutt – og i enkelte tilfeller vil jeg påstå at det er bedre enn brød. Vi spiser vafler/pannekaker laget av denne oppskriften flere ganger i uka med god samvittighet, man vet akkurat hva man får i seg, dessuten er jo egg og havre supermat 🙂

  3. Janicke

    Hei, jeg lagde vafler i går, vi kaller det «frokostvafler» for å ha et skille mellom hverdagsvafler og kosevafler. Nesten samme oppskrift som deg, men også litt havregryn og fibramel. Og litt vaniljesukker som søtning. Et kjempefint alternativ til brød, synes jeg, og barna gleder seg ekstra mye til matpakka:-) Perfekt at det også er noen igjen til meg:-)

    Ha en fin dag, Kristine.

    Hilsen Janicke

  4. Kristine

    Jeg synes også det er et supert alternativ til brød, vi lager noen ganger røra litt tynnere for å lage pannekaker også 🙂 Og jeg sørger alltid for at det blir noe til meg 😀
    Takk – ha en fortsatt fin uke!

  5. Tonje

    Hei. Kan denne røra stå i kjøleskap over natta? Takk for tips, og gratulerer med den lille i magen ❤️

  6. Kristine

    Hei! Ja, det kan den, men da må du spe på med et egg eller mer melk dagen derpå da den vil bli veldig tjukk 🙂
    Tusen takk ♥

  7. Tilbaketråkk: Vaffelfrokost med egg og kaviar | Sunnere Livsstil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *