Silent smoothie bowls

/annonse

Man skulle tro at lillesjef M var vant til høye lyder fra både kjøkkenmaskiner og blendere ettersom jeg jobber så mye med mat og kokkelering, men det har han alltid synes vært litt ugreit. Fortsatt den dag i dag roper jeg «nå skal mamma skru på maskina» før jeg moser sammen supper, smoothie eller guacamole så ikke han skal få hjertet i halsen.

Da Bosch lurte på om jeg ville teste deres nye blender som i tillegg er markedets mest stillegående, spisset jeg ørene litt ekstra. Dette måtte jo være noe for oss!

Og vi er tydeligvis ikke de eneste som ønsker det, Bosch har gjennomført en undersøkelse og kommet frem til at nesten 6 av 10 nordmenn ville valgt et mer stillegående husholdningsprodukt om de kunne.


«Er man sterk, trenger man ikke å bråke så mye»

Man kan kjøre sammen alt fra varmt til kaldt; juicer, smoothies, supper, samt hakke grønnsaker, nøtter og isbiter uten at det ringer i ørene etterpå. Den har til og med en rød «panic button» som heter high speed som virkelig kverner alt sammen umiddelbart.

Jeg bestemte meg for å teste den ved å lage et par smoothie bowls, det er jo så godt!

Jeg må si at den holder det den lover, det er en kraftig og stillegående maskin, og både den og smoothiene ble godkjent av lillesjef.

Under får du oppskriftene på disse sunne og fargerike mellommåltidene;

Mango- og banan smoothie bowl (1 porsjon)
150 g banan (fryst)
150 g mango (fryst eller vanlig)
1 ss fibersirup
2 ss gresk yoghurt
1,5 dl kokosmelk

Topping:
Havregryn
Physalis (gule bær)
Kokosflak

Perfekt til frokost!

Jordbær smoothie bowl (1 porsjon)
1 banan
200 g fryste jordbær
150 g valgfri skyr eller yoghurt

Topping:
Bringebær
Blåbær
Pistasjnøtter
Chiafrø

Perfekt som mellommåltid!

Har du lyst (og behov) for å teste en stillegående blender du også, kan du sjekke ut denne fra Bosch. Prisene starter fra 1099 kr.

Fortsatt god mandag! 🙂

9 kommentarer til “Silent smoothie bowls

 1. Beate

  Hei! 🙂 fine bowls! Jeg må gå til innkjøp av noe som er bedre enn min blender jeg nå har. Det jeg er først er ute etter om den klarer å lage skikkelig bra mandelmel/mandelsmør. Gjør denne det? Digger deg! Ha en nydelig dag fine deg! Klem, Beate 🙂

 2. Kristine

  Hei! Dette måtte jeg selvfølgelig teste ut før jeg svarte deg helt sikkert, og nå står mandel- og hasselnøttsmøret mitt klart på kjøkkenet 😀 Svaret er derfor ja, funker supert til å lage nøttesmør! Oppskriften på det kommer på bloggen i morgen.
  Ha en fin mandag videre, stor klem.

 3. Tonjemaa

  Denne hadde vært noe for meg! Tror jeg må begynne å spare. Blenderen jeg har nå brukes flere ganger om dagen men bråker så mye at jeg har forbud mot å bruke den uten hørselvern?
  Også må jeg alltid rope «nå bråker jeg!» Så ingen nærmer seg kjøkkenet når jeg holder på. Setter’ på ønskelista og takk for tips! 🙂 håper du og magetrollet har det fint! <3

 4. Kristine

  Ja, da tror jeg du ville hatt stor glede av denne 😀 Den er ganske stillegående på lav/moderat miksing, og på high speed lager den vel like høy lyd som en vanlig gjør på laveste nivå.
  Vi har det veldig fint, takk som spør ♥ Blir muligens en ny gravidoppdatering neste uke 🙂
  Håper du har det fint!

 5. Beate

  Tuuusen takk for svar, snakk om å gå grundig tilverks før avgitt svar da gitt! Det liker jeg veldig ?? takk, ha en fin dag???

 6. Kaja

  Hei Kristine!

  Jeg finner ikke denne i butikk?? Hvor får jeg kjøpt denne Pro-versjonen?

 7. Kristine

  Hei Kaja! Nå tok jeg et søk selv, og jeg tror faktisk den kun er tilgjengelig i nettbutikker! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *