En annerledes fredagspizza

/sponsorlink

Hei!

I dag har jeg en smakfull reprise til dere, nemlig en vegetarisk pizza med pesto og cashewnøtter.

Det er en liten pizza til to, så lag gjerne mer om det skal være til hele familien.

Pizzabunn (2 porsjoner)
200 g sammalt speltmel
1 dl vann
2 ss smeltet smør
½ ts salt
½ most hvitløksfedd

Topping
2 ts tomatpuré
1 ts ketchup u/sukker
4 ts grønn pesto
to never revet gulost
en liten neve cashewnøtter
¼ rødløk
Koriander til pynt (valgfritt)

Fremgangsmåte
Elt alle ingrediensene til bunnen sammen til en deig og jobb den utover til en tynn runding på et bakepapir – så tynn du får den uten at den revner, jo tynnere dess sprøere bunn.
Smør først tomatpuré og ketchup over bunnen, deretter pesto. Riv gulost og fordel jevnt over. Skjær rødløk i tynne strimler og legg over pizzaen, topp med cashewnøtter. Bak i ovnen på 210 grader i 14-16 minutter.

Håper det smaker!

Ellers skulle jeg egentlig trylle frem masse godt på kjøkkenet og fullføre ukas siste styrkeøkt i dag, men jeg kjente at noe var på gang allerede i går og i natt var et betent hals et faktum. Da blir det varm te og kald iskrem under pleddet i stedet, med et ønske om en frisk og fin helg til dere alle!

I tillegg til 30% rabatt på det dyreste produktet i handlekurven din hos .
Rabattkoden gjelder ordinære priser, og ikke 2XU, Better Bodies og Gasp.

Koden er: 30awesome 😀

12 kommentarer til “En annerledes fredagspizza

 1. Martine

  God bedring fine deg <3 Huff skulle önske du fikk öynene opp for fermentert mat/levende mat! Du trenger jo ikke lage selv, selv om det absolutt er billigst! Man får kjöpt mye ferdiglaget nå for tiden 🙂 Synes du og lille er så ofte syk, og det begrenser jo så mye!

  God bedringsklem <3

 2. Kristine

  Det er nok ikke mangelen på fermentert mat som gjør at vi er forkjøla, men takker for tips 🙂
  Riktig god helg, klem

 3. Inger

  Hei!
  Jeg googlet etter treningsblogger og endte opp hos deg.
  Jeg ønsker å ta det store skrittet å starte på treningssenter, men jeg har aldri gjort dette før og synes at det er ganske skremmende. I starten ønsker jeg bare å bli komfortabel nok til å faktisk gjennomføre en treningsøkt uten å føle meg for dum. Mitt eneste mål med treningen er at jeg vil holde kroppen igjang. Jeg forstår det slik at det er mange som sliter med dette store skrittet og tenkte at det sikkert hadde vært en genial bloggpost for dere treningsbloggere. Nemlig å lage et nybegynneropplegg for folk som vil begynne på treningsenter men synes det er skummelt. Med det mener jeg helt basic lett trening som får en igang. Det finnes utallige treningsopplegg osv på nett og med pt men få av denne varianten. Som er så viktig for å starte en plass.
  Så mitt spørsmål er egentlig om du tar denne utfordringen?
  Det håper jeg virkelig 🙂
  Tommel opp for deg 🙂

 4. Julie

  God bedring? Håper dere kommer dere på beina fort ?

  Å der var treningsstrikken fra gårsdagens innlegg bestilt ??Perfekt at denne koden dukket opp i dag???? Har vært på leting etter en super stram strikk lenge, har den sorte fra x- life men den har blitt alt for lett til en del av øvelsen. Gleder meg som et barn til å teste den ?? Fikk også bestilt den siste boka di, nå har jeg alle ?

 5. Kristine

  Takk for det! 🙂
  Så bra, og så hyggelig at du ville ha den siste boka mi ♥ Du kommer til å digge (les: hate) den strikken, haha 😀

 6. Martine

  Nei hahaha, det var kanskje feil formulert. Men du bygger immunforsvaret ved å innta probiotisk mat. Du vet ca 80% av immunforsvaret sitter i tarmen. För i tiden var fermentering naturlig konservering, idag er all mat fjernet for allt av levende bakterier og heller tilsatt konserveringsmidler.
  Jaja, önsker deg nå bare det beste <3

 7. Kristine

  Jeg var ikke syk på 5 år før jeg fikk barn, haha.. men, jeg skjønner hva du mener. Her er det nok store mandler som er den største synderen, men tiden vil vise.
  Fortsatt god helg ♥

Det er stengt for kommentarer.