Svinefilet og spisse albuer

Hei dere!

I dag har jeg en veldig god middag til dere, laget på 20 minutter som de aller fleste middagene jeg lager her hjemme.

Oppskrift: (2-3 porsjoner)
500 g svinefilet
1/2 løk
Smør til å steke i
Potetmos:
3 poteter
1 ss smør
1 ss philadelphiaost
Melk til passe konsistens
salt og pepper
Fløtesaus:
1 ss smør
2 ss mel
4 dl kraft/buljong
ca 1 dl fløte
Salat som tilbehør

Fremgangsmåte:
Skrell poteter, skjær i mindre biter og kok til mør – ca 15 min. Mos med en gaffel, tilsett smør, philadelphiaost og melk til du får en passe mos. Smak til med salt og pepper.
Skjær svin og løk i mindre biter, stek i litt smør til gjennomstekt.
Rør sammen smør og mel i en varm kjele, tilsett buljong og fløte til du får en passe tykk saus.

Lille M som ikke er fan av svin eller annet kjøtt i sin rene form, fikk fiskekaker til og det passet visst perfekt til både potetmos og fløtesaus – det gikk i hvert fall ned på høykant.

Håper det smaker!

Helt til slutt en liten «shoutout» til alle kvinner der ute –  vit at du er fantastisk og unik.
Ikke kast bort livet med å trykke deg selv ned, la heller ingen andre gjøre det. Grip dagen og ha målene i sikte, med spisse albuer og et smil. 

4 kommentarer til “Svinefilet og spisse albuer

  1. Kjersti Holthe

    Den siste oppfordringen trengte jeg i dag. Det er dessverre altfor lett å tenke at man ikke kan nok eller er flink nok – så takk for det 🙂 Ha en fin dag!

  2. Renate

    Takk for nydelig middag innslag, og enda mer takk til dine kloke ord for dagen??Du er unik, ha en fin dag!

  3. Kristine

    Altfor lett! 🙁 Fint å få den påminnelsen innimellom, vi kan og vi skal! Ha en fin dag du og ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *