Fetetirsdag og pannekakedagen!

/inneholder sponsorlink

Heisann!

Fetetirsdag, da må vi ha litt bacon! Det er visst den store pannekakedagen i dag også, så da er det nettopp dette dere får servert i dag;

img_9940

Jeg tipper det er en liten herremann som kommer til å bli fornøyd med middagen senere i dag.

Oppskrift (3-4 porsjoner)
4 egg
1,5 dl havremel
1,5 dl rugmel
6 dl lettmelk
en klype salt
en klype kardemomme
Smør til å steke i
5-6 baconskiver

Fremgangsmåte
Visp sammen egg og melk bland inn melet gradvis til røren er glatt og uten klumper. Varm en teflonpanne på middels varme og smelt litt smør. Hell en full øse i en smurt panne, og drei pannen så røren blir jevnt fordelt over hele bunnen. Snu pannekaken når den har stivnet på overflaten.
Legg baconskiver i en ildfast form og sett i ovnen på 210 grader i 10-12 min.

Serveres med sukkerfritt syltetøy, sukrin og sprøstekt bacon.

Er du mer fan av å bruke ferdigmikser, så er det i dag 30% rabatt på alle proteinpannekakemikser her.

Jeg skal ferdigstille alle oppskriftene og bildene jeg jobbet med i går, og så blir det en tur til Riksen for en samtale med jordmor. Jeg hadde planer om å droppe det – det som skjer, det skjer, men det er kanskje greit å få luftet noen tanker etter forrige fødsel.

Håper dere får en fin dag!

6 kommentarer til “Fetetirsdag og pannekakedagen!

 1. Hanne

  Nam nam nam 😀
  Dette så nydelig ut.

  Håper du fikk noe ut av samtalen i dag. Selv om det er riktig som du sier, «det som skjer, det skjer», så kan det nok være godt å få luftet tanker likevel. Ser også for meg at det må være greit å ha blitt litt kjent med hun som skal følge deg den dagen…

 2. Kristine

  Det var magisk, bacon altså! Jeg har til gode å smake det på iskrem, men den dagen kommer straks 🙂
  Vel, jeg kunne ønske at jeg fikk noe ut av samtalen i dag, men det gjorde jeg ikke dessverre. Det var kanskje for tidlig slik at det føltes litt.. hva skal man si, generell. En mer «fødselssamtale» kommer først senere i forløpet tror jeg.

 3. Hanne

  Ah, daså. Det var «fødselssamtale» jeg tenkte mest på, greit at man har samme plan/samme forventninger,, Satser på at neste blir mer nyttig! – og jaaaa, bacon <3 Jeg synes det høres veldig spennende ut med bacon på is, men har heller ikke prøvd det. Må være tørt og sprøstekt bacon da, så kanskje jeg må lage det selv en helg 😀

 4. Kristine

  Etter en god runde i ovnen, blir bacon veldig sprøtt. Tørke av og knuse opp = perfekt topping 😀

 5. Stine

  Hvor kjøper du sukkerfritt syltetøy med appelsin? Har bare sett variantene med jordbær, blåbær og eple…

Det er stengt for kommentarer.