En real mannemiddag

Altså, dette spiser jeg ikke ofte! Det er en av favorittene til mannen min (han er vel ikke alene om det), men jeg har liksom ikke det store behovet for rødt kjøtt annet enn karbonadedeig, så da blir det sjeldent biff – det er tross alt jeg som er kjøkkensjef, haha.

Neida, men i går slo jeg til med en real biffmiddag;

Biff med asparges og potetbåter
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 500 g indrefilet av okse
 2. 2 ss smør
 3. 1/2 bunt med asparges
 4. 5-6 småpoteter
 5. 4-5 cherrytomater
 6. en klype salt og pepper
Instructions
 1. Vask småpoteter og skjær dem i fire, legg på et bakepapir med litt salt over og bak i ovnen på 200 grader i 25-30 min. Legg i cherrytomater de siste par minuttene.
 2. Stek indrefilet i litt smør, først på høy varme for å få en fin stekeskorpe, deretter middels varme til ønsket farge. Legg i asparges mot slutten av steketiden. Salt og pepper etter smak.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Vi hadde også brun saus til, men det glemte jeg i farta før bildet ble tatt. Mini fikk alt av tilbehøret, men ville ha medisterkaker i stedet for biff.

Og jeg skal innrømme, det var veldig godt! En perfekt helgemiddag.

Takk for alle gratulasjoner som har strømmet inn det siste døgnet forresten, fine gjengen! Mer om veien mot graviditeten deler jeg om et par dager, må få skrevet det ned bare.
Det er også veldig omsorgsfullt at mange av dere har regnet dere frem til at jeg var midt i verste kvalmeperioden da jeg var alene med syk mini i tre uker før jul. Nå i 5.måned er kvalmen helt borte – bekkenet krangler, men jeg har det veldig bra.

Vi skal ha «tacofest» her senere i dag, men har allerede rukket å pusle, leke, vært ute og handlet (i lekebutikken) og spist lunsj på café. Ah, the perks med å ha en morgenfugl i hus.

God lørdag dere!

2 kommentarer til “En real mannemiddag

 1. Hanne

  Mmmm den mannemiddagen fristet meg, det må jeg si!
  Det er veldig godt med biff en gang i blant. Vi har spist mye fisk og kylling lenge nå, men i går laget vi pizza med MASSE karbonadedeig på, og fy søren så godt det var. Det er noe eget med rødt kjøtt, selv om man selvfølgelig ikke skal ha for mye av det.

  Stas at du velger å dele en del om graviditeten, det er kjempegøy å lese om 🙂
  (Hilsen ei som tydeligvis har blitt voksen…kremt..)

 2. Kristine

  Biff er veldig godt en sjelden gang, og bra er det siden det fort blir dyrt ellers – jeg er så sær på det og må ha indrefilet 😀
  Haha, ja nå er vi blitt voksne Hanne – vi trener for funksjonalitet, setter pris på en bedre middag, og er opptatt av fruktbarhet og graviditeter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *