Tacolasagne, dinosaur og en liten hemmelighet

Hei dere!

Dagens middag er en reprise fra tidligere, men taco er godt, lasagne er godt, og tacolasagne er en vinner:

Tacolasagne
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
 1. 600 g karbonadedeig
 2. 3-4 ss tacokrydder
 3. 2-3 ss salsa
 4. 2-3 ss vann
 5. 4 wraps
 6. 6 ss gresk yoghurt
 7. en neve revet gulost
Instructions
 1. Stek karbonadedeig sammen med krydder, salsa, og litt vann.
 2. Legg wraps i en form, deretter litt kjøttsaus og gresk yoghurt. Fortsett å legge lagvis og topp det hele med revet ost. Bak i ovnen på 200 grader i 10-15 min.
 3. Servér med en frisk salat og guacamole til.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Håper det smaker!

Det er som sagt fredag og jeg har akkurat sendt en liten dinosaur i barnehagen – det er karneval, men jeg tipper han har lyst til å gå med antrekket flere ganger etter i dag.

Jeg hadde egentlig bestilt en heldrakt fra e-bay, men den dukket selvfølgelig ikke opp når den skulle, så da ble det en hesblesende tur ut på meg i går blandet med litt kreativitet. Men, han var storfornøyd og det er det viktigste.

Ellers har jeg båret på en liten hemmelighet siden oktober, og nå føler jeg det er på tide å dele med dere – noe sier meg at dere hadde gjettet det ved neste treningsbilde.


Lille mini i magen, til sommeren blir vi 4 ♥

Mange av dere vet hva som skjedde i fjor sommer med exu og operasjon, så dette føles naturlig nok ekstra stort for oss. Vi er heldige som lever i en verden der det «umulige» er mulig. Jeg har ikke delt noe om graviditeten og veien dit fordi det har vært vanskelig, slitsomt og sårbart, men nå som jeg er snart halvveis begynner skuldrene å senke seg.
Jeg deler gjerne historien om dere er interesserte, men jeg vet jo at de fleste av dere hovedsakelig stikker innom bloggen grunnet maten og ikke meg 🙂

Håper dere får en nydelig helg!

113 kommentarer til “Tacolasagne, dinosaur og en liten hemmelighet

 1. Lisa

  Gratulerer så mye, Kristine!
  Del mer enn gjerne – bloggen er perfekt med en balanse mellom deg, mat og trening 🙂 🙂

 2. Kristina =]

  Middagen skal definitivt prøves!
  Og så må jeg bare si gratulerer! Så utrolig kjekkt og bra for dere 😀 Del gjerne historien din, kommer hit mye på grunn av deg også <3
  Stooor gratulasjonsklem til deg!

 3. A.

  Hurra!
  Det er interessant å lese om dine erfaringer med graviditet/svangerskap/barn. Ta gjerne mer plass 🙂 🙂

 4. Elisabeth

  Der tar du så helt feil, jeg er så glad hver gang lillegutt er med på siden din 🙂
  Jeg er selvfølgelig glad i all den gode maten og treningen du deler med oss, men de gangene du deler noe av familien din med oss så er det en helt annen «glød» bak ordene dine <3

  Gratulerer så masse med den lille i magen din <3

 5. Johanne

  Åhh! Så fantastisk! Gratulerer så mye med enda en liten mini på vei! Jeg har aldri skrevet her inne før, men har faktisk fulgt deg lenge, helt fra treningsdagboken din på iform, eller var det treningsforum? Iallefall lenge siden. Jeg er nå midtveis i et IVF-forsøk, så sitter her med tårer i øynene. Du skriver det så fint, vi er heldige som lever i en tid da det umulige blir mulig. Elsker at du er åpen om dette. Du er inspirasjon! Masse lykke til med resten av graviditeten.

 6. Hege

  Dersom folk ikke vil lese, så kan de velge å droppe det. For andre, som meg, så er det interessant med de vanskelige førstemånedene av graviditet kombinert med trening, og hvordan du løste det.

 7. Ann Kathrin

  gratulerer så mye! så spennende 🙂
  Nei vil gjerne høre mer om deg og dette jeg ! 🙂 lykke til videre med graviditeten 🙂

 8. Marianne Uteng

  Så hyggelig at dere venter en liten mini til sommeren – gratulerer til dere alle i familien! <3 synes også det bare er koselig med oppdateringer av litt mer personlig art i tillegg til mat og trening. Helhet er en god ting 🙂 mange gratulasjonsklemmer!

 9. G

  Så utrolig hyggelig Kristine ❤ håper forma er fin og gleder meg til å høre mer dersom du vil dele ❤ stor klem

Det er stengt for kommentarer.