Sukkerfri sjokolade med salt peanøttkaramell

/inneholder sponsorlink

God søndagsmorgen!

Sukkerfritt, søtt og salt – det er en fin og smakfull kombinasjon.
Dette er mitt lille tips til mammaen din på morsdagen i dag, eller en du er glad i (det er inkludert deg selv) på Valentines til uka.

Laget på 2 minutter, og med kun 4 ingredienser!

Sjokolade med peanøttkaramell og havsalt
Yields 8
Write a review
Print
Ingredients
  1. 40 g sukkerfri sjokolade
  2. 3-4 ss peanøttmel (eller peanøttsmør)
  3. 2 ss fibersirup + litt vann til riktig konsistens
  4. en klype havsalt
Instructions
  1. Rør sammen peanøttmel, fibersirup og litt vann til passe tjukk og kremet konsistens. Smak til med litt salt.
  2. Smelt sjokolade i mikro/vannbad, ha litt sjokolade nederst og på sidene i formene, legg litt peanøttkaramell oppi, og dekk med mer smeltet sjokolade. Sett kjølig.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Håper det smaker!

Jeg har fått gratulasjoner og gave, og det er første gang mini sier «gratulerer med dagen mamma» – han tror jeg har bursdag – og det var det beste med hele morsdagen. Senere skal vi til min mamma og feire litt, jeg og gutta mine.

Håper dere alle får en fin søndag!
.

Psst.. siste dagen med dette;

6 kommentarer til “Sukkerfri sjokolade med salt peanøttkaramell

  1. Tone

    Disse så kjempe gode ut, må prøve å lage disse. Hvor lenge smeltes sjokoladen i mikro og hvilke watt-styrke anbefaler du? 🙂

  2. Kristine

    Jeg mener jeg har den på full guffe, men stopper sikkert hvert 5. – 8. sekund og rører rundt – plutselig er den smeltet, og den brenner seg så lett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *