Gryterett med parmesan

/inneholder sponsorlink

Hei!

Som dere sikkert skjønner så ble det en dag hjemme med mini i går også, men i dag er han i barnehagen igjen – frisk og fin.

Her får dere dagens middagstips;

Jeg elsker parmesan, så jeg strør det over det meste jeg spiser for tiden – laks, potetbåter, salater, you name it. Det setter liksom prikken over i´en på det meste.

Gryterett med parmesan
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
 1. 600 karbonadedeig
 2. 1 boks hakkede tomater
 3. 2-3 ss ketchup u/sukker
 4. 2 ts paprikapulver, 2 ts oregano, 2 ts spisskummen, salt og pepper
 5. 1 hvitløksfedd
 6. 1/2 rødløk
 7. 1 brokkoli
 8. 1/2 boks mais
 9. 1 gulrot
 10. 1/2 paprika
Instructions
 1. Stek karbonadedeig med krydder, ketchup, grovhakket rødløk og en boks hakkede tomater. Tilsett brokkoli og gulrot i mindre biter, finhakket hvitløk, mais og paprika.
 2. Serveres med finrevet parmesan over.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Mann og mini fikk i tillegg ris til, men jeg er ikke så fan og ville heller sikre meg en ekstra kopp med parmesan 😉

Håper det smaker!


/Langermet topp

Jeg lagde noen veldig enkle fylte sjokoladehjerter tidligere i dag som jeg tenkte å dele med dere før morsdagen på søndag, så stikk gjerne innom i løpet av helgen.

God fredag! ♥

5 kommentarer til “Gryterett med parmesan

 1. Hilde

  Hei:) lurer bare på hvorfor det mangler fremgangsmåte på mange oppskrifter på appen? om dette er noe som kommer etterhvert?:)

 2. Malin

  Heisann! Jeg fant nylig bloggen din og har helt klart blitt fast leser! Driver å prøver meg på å holde meg til et sunnere kosthold og da hjelper bloggen din meg veldig mye! 🙂
  Jeg lurte på om du har filmet det du gjør når du trener styrke? Jeg syns jeg ikke klarer å utføre det helt riktig og trenger å se hvordan det gjøres..

  Ha en fin lørdag! 🙂

 3. Kristine

  Det var på plass da appen ble lansert, men har dessverre falt ut i det siste og det virker ikke som om app-utviklerne har tenkt til å fikse det :/ Løsningen blir å søke opp oppskriften på bloggen, der finner man alltid fremgangsmåten 🙂

 4. Kristine

  Hei! Så hyggelig å høre! 🙂
  Jeg pleier ikke å filme styrkeøktene mine dessverre, men et søk på youtube er helt fantastisk når det gjelder utførelsen av enkelte øvelser. F.eks arnoldpress+youtube så dukker det alltid opp noe 🙂
  Riktig god lørdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *