Digg og saftig kjøttrull

Heisann!

Her får dere dagens middagstips;

Saftig kjøttrull
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 600 g karbonadedeig
 2. 2 ss philadelphiaost
 3. 2 ss ketchup u/sukker
 4. 2 ts sennep
 5. salt og pepper
 6. 3 skiver cheddarost (eller annen smakfull ost)
 7. 1 skive løk
 8. 1/3 paprika
Instructions
 1. Klem karbonadedeig utover et bakepapir til en rektangulær form. Smør over philadelphiaost, ketchup, sennep, salt og pepper. Finhakk løk og paprika og strø over, avslutt med osteskiver.
 2. Rull kjøttrullen sammen, bruk bakepapiret til hjelp om det er klissete, og legg i en ildfast form. Bak i ovnen på 180 grader i 30-35 min.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Som tilbehør valgte jeg salat, cherrytomater, agurk, paprika og reddik. Det er en fin måte å bruke opp rester og rydde litt i kjøleskapet.

Vil du ha litt fredagstaco-feel på den, så kan du jo bare krydre med tacokrydder før du ruller sammen. Servér med kesam, guacamole og salsa.

Håper det smaker!

Nå har jeg akkurat gjort ferdig siste mva-oppgave for fjoråret og er på vei ut av døra, nærmere bestemt til en bruktbutikk for å se om jeg finner noen loppisfunn til matfoto!

Jeg må holde det gående for å ikke kjenne etter hvor trøtt jeg egentlig er, det har nemlig blitt lite nattesøvn etter at mini fikk «stor» seng. Han synes det er så hyggelig å komme inn til oss og sove inntil meg, men jeg klarer dessverre ikke å sove med noen så tett inntil meg. Om jeg har hjerte til å kaste han ut? Nei, så da blir det mange våkne timer på meg, men det spørs hvor mye mer jeg klarer. Nuvel, luksusproblemer..

Håper dere får en fin fredag!

6 kommentarer til “Digg og saftig kjøttrull

 1. Anja

  Kjøttrull var en fast følgesvenn før! Skjønner ikke hvorfor jeg slutta å lage det, det er jo så godt og enkelt. Tipper den står på bordet en av de nærmeste dagene 🙂 Ha en fin fredag, Kristine!

 2. Renate

  Feel your pain, insomnia er tøffe saker.. Ta vare på deg selv, bedre at mamma har det bra og er opplagt på dagtid. Kjenner meg igjen, vet det er tøft å skulle måtte sette den grensen der (jeg er over middels svak for småfolk). Men så vet jeg jo at fornuften til tider må triumfe gjennom, og en vet de får den kjærligheten de trenger fra deg uansett??Stå på, du er enestående! Gleder meg allerede til neste innlegg fra deg?

 3. Kristine

  Jeg lagde også kjøttrull veldig ofte før, men har (nesten) helt glemt det. God helg Anja! ♥ 🙂

 4. Kristine

  Det synger på siste (nattasang)verset nå, så jeg får prøve å snu trenden og følge han tilbake til senga 🙂 Så fin du er, takk ♥ God helg til deg!

 5. Hanne

  Kjøttrull har jeg faktisk aldri laget, men nå slo det meg hvor genialt det er. Alt som sparer oppvask gjør meg glad, haha, så det å putte mest mulig i ovnen (eller i én gryte) passer meg ypperlig *tommelopp*

  Akk, det kan ikke være lett med alt for lite søvn. Kan tenke meg at det siste som frister midt på natta er å stå opp og gå gjennom leggerutinen på ny, men som du skriver, det må nok til om mamma ikke skal være helt sånn på dagtid –> O.o
  😛

  God søndag!

 6. Kristine

  Kjøttrull er supert når du ikke gidder å bruke tid på kjøkkenet 😀

  Jeg drømmer om å få sove mer enn 3 timer sammenhengende, men den tiden kommer nok. Om 5 år. Haha 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *