Proteinbrownies

/inneholder sponsorlink

Hei!

I dag har jeg en gammel klassiker til dere forkledd som brownies. Det er nemlig de populære proteinbarene mine, med en liten annen form + glasur på toppen.

Ingen baking, steking, eller venting!

Dette er en skikkelig proteinbombe som består stort sett av proteinpulver og søtning, og er ment som en morsom måte å få i seg ekstra proteiner før eller etter ei treningsøkt. Det er altså ikke en gourmet-dessert eller ment som lørdagsgodt.

Proteinbrownies
Yields 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 60 g sjokoladeprotein (50% rabatt)
  2. 30 g kokosmel
  3. 25 g sukrinmelis
  4. 2 ss fibersirup
  5. 2-4 ss vann (til du får riktig knakonsistens)
Glasur
  1. 30 g proteinpulver (50% rabatt)
  2. 2 ts kakaopulver
  3. 1 ss sukrinmelis
  4. Vann/melk til riktig konsistens
Topping
  1. 1 bit sukkerfri sjokolade
Instructions
  1. Mål opp tørrvarene i en bolle, ha oppi fibersirup og tilsett ørlite vann av gangen til du får en knadeig-konsistens. Form to brownies i ønsket størrelse og sett i fryseren mens du lager glasur.
  2. Rør sammen glasuren til den blir så tykk som mørk som du vil ha den, jeg slumpet litt. Smør over brownies og strø litt hakket sjokolade over.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
Det er vel nærmere 100 g protein til sammen, så du kan trygt dele de opp i 4 stykker om du vil også.

Velbekomme!

Ellers kan jeg jo logge en fin økt jeg hadde her om dagen;

Sakte knebøy ned til boks
Diagonale løft (stå på knærne, annenhver arm og ben strekkes ut)
Goblet squats (hold en hantel eller kettlebell foran deg når du kjører bøy)
Sidehev + fronthev med små vektskiver
Ett-bens strakmark
Roing og utfall i slynge


Apropos slynge, ønsker du å ha det hjemme så er det nesten halv pris (449 kr) på det her!


Langermet topp    //    Stripete tights    //    Sneakers

Jeg har en liten tass hoppende oppå meg her i sofaen, så nå er det på tide å gjøre seg ferdig og heller fortsette arbeidet når han tar en liten hvil 🙂

Håper dere får en fin søndag!

2 kommentarer til “Proteinbrownies

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *