/inneholder sponsorlink
Heisann!
I dag har jeg en ekstra digg middag til dere, det er tross alt fredag!
Kremet kylling i peanøttsaus
2017-01-27 10:09:59
Serves 3
Ingredients
- 900 g kylling
- 3 ss peanøttsmør
- 2,5 - 3 dl h-melk
- 1 frossenpose wokmiks
- 1 brokkoli
- 2 gulrøtter
- 2 ts karripulver, 1 ts hvitløkpulver, salt og pepper
- en neve cashewnøtter
Instructions
- Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne. Tilsett brokkoli i mindre buketter, gulrøtter i mindre stenger og en frossenpose med wokmiks. Krydre godt, og tilsett bittelitt vann mens du steker så det ikke blir brent.
- Ha oppi cashewnøtter, peanøttsmør og melk, la det småputre og tykne. Serveres med litt hakkede cashewnøtter på toppen.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Denne er både uten salt og sukker, og supergod!
Håper det smaker!
Ellers har jeg trukket en vinner av boka Kristines sunne søte, og det ble:
Elisabeth! Gratulerer 🙂 En mail er sendt til deg.
Tusen takk til alle snart 1800 (!) kommentarer på blogg, facebook og instagram om at de ønsket seg boka.
Nå skal jeg hive meg rundt og jobbe meg gjennom en lang liste som har hopet seg opp denne uka grunnet sykdom og litt diverse.
God fredag ♥
Det så digg ut 🙂 Går det an å bruke en annen type melk eller cremefraiche eller noe slikt?
Takk for det! Ja, kokosmelk eller creme fraiche funker kjempefint 🙂
Det så utrolig godt ut! Dette må prøves:)
Ja, det må du gjøre! 🙂 God søndag!