Greske kyllingkjøttboller

Hei!

Jeg er hjemme med lille M for andre gang denne uka, han fikk nemlig litt feber på formiddagen i går. Han ble raskt bedre samme kveld og er egentlig i storform, men vi er hjemme i dag allikevel. Jeg hadde planer om å logge en treningsøkt til dere, men det får jeg eventuelt ta i morgen. Nå er det dinosaurer og lego som står på agendaen.

I dag får dere et raskt og digg middagstips som vanlig;

Greske kyllingkjøttboller
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
  1. 400 g kyllingkjøttdeig (eller annet)
  2. 6 fetaost-terninger
  3. 1 ss tørket oregano
  4. 1 ss spisskummen
  5. 1 ss paprikapulver
  6. 1 ts kanel
  7. salt og pepper
  8. 1 ss smør til å steke i
  9. 1/2 boks mager kesam
  10. 1/2 hvitløksfedd
  11. en skvis sitron
  12. 100 g (ukokt) quinoa (eventuelt ris eller annet)
  13. 1 frossen spinatpute (kan sløyfes)
  14. Tomater som tilbehør (kan også lages som tomatsalsa hvis ønskelig)
Instructions
  1. Bland kyllingkjøttdeig med knuste fetaost-terninger og krydder, form små boller og stek i en smurt panne på middels varme til gjennomstekt - ca 20 min.
  2. Skyll og kok quinoa i 20 min, jeg rørte inn en frossen spinatpute mot slutten.
  3. Rør sammen kesam og knust/most hvitløk, smak til med salt, pepper og en skvis sitron.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

Håper det smaker! 🙂

2 kommentarer til “Greske kyllingkjøttboller

  1. Tonjemaa

    Dette så megagodt ut! Aldri tenkt på å blande inn fetaost i kyllingkjøttdeigen før – Må prøves! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *