Hot tuesday

I hvert fall på middagsfronten!

IMG_9874

Chili con carne
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
 1. 600 karbonadedeig
 2. 1 boks hakkede tomater
 3. 2 ss ketchup u/sukker (eller tomatpuré)
 4. 1 finhakket hvitløksfedd
 5. 2 ts spisskummen, 2 ts paprikapulver, 1 ts chili,1/2 ts kanel, salt og pepper
 6. 1 boks hvite bønner
 7. 1/2 paprika
 8. 3-4 skiver chorizopølse
 9. En pose med ris som tilbehør
Instructions
 1. Stek alt sammen og la det småputre til en tykk kjøttsaus. Strø chorizopølse i mindre biter over.
 2. Kok ønsket ris til.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9878

Jeg må alltid justere litt da det er forskjell på hva den største og minste i huset synes er sterkt nok, men lag en mild versjon til barna og legg heller på sterke elementer som f.eks fersk chili, pølse eller jalapenos etterpå.

Håper det smaker!

Helt til slutt en stor takk til alle som kjøper den nye boka! Hadde jeg kunnet, ville jeg ha sendt en sunn cookie til dere alle!

kristinessunnesøte

50 sukkerfrie oppskrifter på hverdagsgodt finner du i Kristines sunne søte her.

Nå skal jeg pynte og ta bilder av noen godbiter som kommer på bloggen i morgen, og senere skal jeg ut og handle – må jo kjøpe meg en ordentlig paiform!

God tirsdag!

4 kommentarer til “Hot tuesday

 1. lene

  Hei 🙂 Jeg kjøpte boken din sunn og sterk med protein i dag, Har allerede lest hele boka oooops….
  Jeg har kristines muskelmat og sunnere livsstil og elsker alle tre!! Har også begynt på styrkeprogrammet som er i sunnere livsstil så det blir spennende, har bare gjennomført dag 1, skal ha dag 2 imorgen 😀

  Men tilbake til det jeg skulle frem til.. jeg elsker matoppskriftene/dessertene, tekstene og treningsprogrammene og håper du kommer ut med flere slike bøker. Jeg skal kjøpe de jeg mangler etterhvert for jeg synes de er så jævla bra. Du er virkelig flink og motiverende det skal du vite, fortsett med det du gjør Kristine 🙂

  Jeg bakte de havreskivene som er i en av bøkene dine til lunsj i dag og det var jammen godt, hadde tynt lag med philadelphia og banan på ene og hvitost på andre. Tenker det sikkert er kjempegodt med brunost og sukkerfritt syltetøy også.
  Elsker alt med trening, mat og det som innebærer en sunnere livsstil jeg og føler meg skikkelig motivert for tiden fremover etter å ha lest bøkene dine! de har virkelig fått opp øynene mine.

 2. Kristine

  Hei Lene!
  Oi, så hyggelig lesning dette var! Så bra at bøkene og oppskriftene mine hjelper deg 🙂 Tusen takk ♥ Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *