Arme riddere og mini´s nye rom

Har du noe gammelt brød liggende? Lag deg noe superdigg da vel!

Arme riddere – søtt og godt uten sukker;

IMG_9186

Arme riddere
Yields 3
Write a review
Print
Ingredients
 1. 3 brødskiver (velg det brødet du vil)
 2. 1 egg
 3. 1 dl melk
 4. 1 ss sukrin gold
 5. 1/2 ts kanel + 1/2 ts kardemomme
 6. en klype salt
 7. 1 ss smør til å steke i
Instructions
 1. Visp sammen egg, melk, sukrin gold, kardemomme, kanel og salt med en gaffel. Dypp brødskivene nedi.
 2. Stek brødskivene i en stekepanne i litt smør på middels varme, begge sider til de blir lett gylne.
 3. Tips: Jeg dobbeldyppet dem, anbefales! Dypp de i eggeblandingen igjen etter litt steketid, stek deretter på ny.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_9189

IMG_9179-side

Jeg toppet mine med fibersirup og sukrinmelis. Du kan også ha syltetøy, frukt, friske bær eller annet over.

IMG_9191

Håper det smaker!

Ellers kan jeg vise dere litt av rommet til mini. Jeg fant dessverre ikke et bilde fra da tredemølla sto der, men den var gjemt bak en romdeler. Da vi tok ut mølla fikk mini plutselig en tredjedel større rom, og det er altså der vi nå har plassert den nye senga.

IMG_9864-side

Mange av lekene hans står nå inntil motsatt vegg der sprinkelsenga sto før, og snart er et bedre oppbevaringsmøbel enn den håpløse blå dere ser på før-bildet over på plass.

IMG_9890

Nå som han nærmer seg 2,5 år er han flinkere til å leke og oppholde seg på rommet sitt, så da tenkte jeg at det var på tide å ofre herr Abilica. Jeg får rett og slett skaffe meg en litt lettere versjon som jeg kan ha i andre etasje.

Håper dere får en fin søndag! 🙂

12 kommentarer til “Arme riddere og mini´s nye rom

 1. Martine

  ble så fint! Fin litt varm blåfarge på veggen.. når jeg ser senga tenker jeg Åå så stor han er blitt!!? Han er liksom «Gutt»nå :O

 2. astrid

  Så koselig det ble! 🙂 Hvor er vimpelrekka fra? Jeg prøvde å skaffe til dåpen til min mini, men endte opp med å lage selv, ble fin den, men nå begynner den å gå opp i liminga haha? Mathias sin var akkurat noe sånt som jeg så etter 🙂 (Fint navn da..)

 3. Julianne aasland

  Grattis med nytt rom 🙂 og takk for påminnelse om en ganmel slager på mat fronten ☺☺ e lurte på om du kanskje kunne legge med noen bilder underveis, når du lager mat. Noen ganger kokkelerer jeg og lurer på om det ser riktig ut 🙂 forventer ikke glamorøse og perfekte bilder, bare en liten hjelp for øyet 🙂 ha en fin uke Kristine

 4. Kristine

  Takk! Mini er i hvert fall storfornøyd 😀 Den bestilte jeg enten fra etsy eller e-bay for en stund siden – husker dessverre ikke hvilken av de :/ Så flink du er som lagde selv!

 5. Kristine

  Takk! 🙂 Absolutt, jeg skal ha det i bakhodet når jeg lager noe litt utenom det vanlige 🙂 Ha en super uke du også!

 6. Iselin

  Kjempekoselig barnerom og digg oppskrift! Det er lenge siden jeg har spist Arme riddere – det må prøves snart igjen. 🙂

 7. Monica

  Omg! Lagde disse idag og de var SÅ GODE! Disse blir jeg å lage oftere, nesten like godt som pannekaker 0.0

Det er stengt for kommentarer.