Pizza i helgen?

Digg – denne må dere prøve!

Pizzabunn:
50 g havregryn/havremel
50 g proteinpannekakemiks (ja faktisk, kan erstattes med annen tørrvare)
150 g speltmel (eller annen meltype)
20 g kokosmel (kan erstattes med annen tørrvare)
2 ss olje
2 ts bakepulver
1,5 – 2 dl lunkent vann
1 ts salt

Elt alt sammen til en myk deig, du slipper å vente på gjær og heving!

Bunnen inneholder hele 80 g proteinDu får ca 12 mindre stykker, så selv utenom fyllet snakker vi 6,7 g protein per stykke.

IMG_4970_2

Pizzafyll:
400 g karbonadedeig
Krydder: paprikapulver, spisskummen, oregano, hvitløkspulver, salt og pepper
2 – 3 ss tomatpuré
2 – 3 ss ketchup u/sukker

Stek en pakke karbonadedeig med krydder. Tilsett tomatpuré og ketchup (og eventuelt litt vann) og la det tykne til en kjøttsaus.
Fordel kjøttfyllet utover bunnen. Deretter kan du legge på valgfrie grønnsaker, gjerne løk og paprika for å få smaken vi alle kjenner godt til.
Topp det hele med revet ost og inn i ovnen på 210 grader i 20-25 min på midterste rille, bytt gjerne til nederste rille de siste 5-6 min for ekstra sprø bunn.

Håper det smaker!

Ellers har vi lagt mini i en splitter ny seng, stor dyne med dinosaur-sengesett og greier. Først var det superstas og han hoppet rundt i den som en loppe, men da alvoret kom og han faktisk skulle legge seg var det litt rart. Han har vært ute av senga 3 ganger allerede, og jeg regner med at det blir mange flere ganger før han finner roen. Jeg skjønner det jo godt, så rart det må være for han.

Noen som vet om noen praktiske, men samtidig fine oppbevaringsmøbler? Helst noen med bokser eller lignende som kan ha lokk på så det ikke samler støv.

I morgen stikker vi til Kongsberg og besøker familie, men jeg er på plass igjen på søndag med noe godt til dere.

God helg så lenge ♥

8 tanker om “Pizza i helgen?

 1. avatarTonjemaa

  Denne pizzaen hørtes fantastisk ut! Fornuftig kosemat på sitt beste 🙂
  Håper dere får en fin dag på Kongsberg i morgen. Byen min!
  Klem

 2. avatarChristina

  Jeg har kjøpt de store LEGO laser som man kan opbevare masse fint i, de har lok og ser ut som LEGO. Og finnes i masse fine farger.
  Ellers har ikea en tre kurv med lok
  God helg til dere
  Klem Christina

 3. avatarChristina Weberg

  Hos oss blir det pizza imorgen,takk for tips!

  Vi har funnet en lekekasse med lokk på IKEA,tror den het Stuva.Kan settes sammen med en innredningsserie de har. Ellers liker jeg de avlange benkene de har som heter Trofast,man kan putte plastkasser av ulik størrelse i,og bruke dem som lekebord i samme slengen 🙂

 4. avatarKristine Innleggsforfatter

  Ja, de lego-klossene har jeg sett, men jeg skulle helst ha hatt både hyller og bokser 🙂 Det blir nok noe Ikea-ish eller tilsvarende – takk for tips! Klem 🙂

 5. avatarKristine Innleggsforfatter

  Jeg har saumfart Ikea og Jysk, så det blir vel noe fra en av de 🙂
  Håper dere koser dere med pizza senere!

 6. avatarAnja

  Jeg elsker oppskriftene dine, Kristine, og jeg syns det er så koselig at du krydrer med små historier om hverdagslivet med lille M. Vi har, etter noen års prøving, blitt gravid, og jeg suger til meg som en svamp når jeg leser om koselige ting jeg har i vente. Ha en fin søndag, Kristine! Klem <3

 7. avatarKristine Innleggsforfatter

  Så koselig at du synes det Anja! Og du – gratulerer SÅ mye med graviditeten!! ♥ Du har så utrolig mye fint å se frem til, du kommer til å oppleve de fineste, mest intense (på godt og vondt) og mest verdifulle øyeblikkene man kan ha her i livet. God søndag til deg og mageninja! Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *