Vil du trene mer hjemme?

/inneholder sponsorlinker

Heisann!

Vil du trene mer hjemme?

Da må du sjekke ut ryddesalget til , her er det nemlig mye å spare.

80695_abilica_abilica_exertube_treningsstrikk_1-side

Treningsstrikk er genialt, og du får trent hele kroppen med en slik. Et søk på google og du har et flust av motivasjon og tips til øvelser du kan gjøre. Ta den med deg overalt! Førpris: 249 kr. Nå 149 kr!
18671_abilica_abilica_exertube_treningsstrikk_1

Equalizerbars vil hjelpe deg med det du ikke får til med strikk, for eksempel dips, roing, push-ups, tricepsøvelser, og masse balanse- og coreøvelser. Førpris: 999 kr. Nå 699!
91307_abilica_abilica_equalizerbars_4

Doorgym er en bestselger, og med denne blir du rå på chins og pullups. Klarer du det ikke uten hjelp, fester du bare en strikk til hvert håndtak eller står halvveis på en stol. Førpris: 299 kr. Nå 224 kr!
23069_abilica_abilica_doorgym_1

Headset får deg ikke i form på samme måte, men det er lett å miste konsentrasjonen når man er hjemme – skulle man ha tatt ut av oppvaskmaskinen, hengt opp klær eller kanskje sett på tv? Hold deg i modus med din favorittmusikk på ørene, trådløst til og med. Førpris: 799 kr. Nå 559 kr!
12338_miiego_miiego_al3_bluetooth_headset_1

Og til slutt noen tips til kosttilskudd, som i tillegg er på salg. Jeg bruker som dere kanskje vet ikke noe fast, har heller aldri gjort, men det har vært noen gjengangere gjennom tidene;

vitamind-side

Vitamin D3 – solskinnsvitaminet som er et must i månedene med R i, det vil si september – april. Kun to dråper i et glass vann, saft, juice, melk eller hva du enn drikker om morgenen. Førpris: 179 kr. Nå 89 kr!
10395__vitamin_d3_-_1550_dr_per_1

Grønn-te kapsler – inneholder grønn te-ekstrakt med ekstra mye koffein, du får dermed en boost av energi. Det sies også å ha en innvirkning på fettforbrenning, men det er sannsynligvis fordi man orker (eller i hvert fall tror det/placebo) mer på trening. Førpris: 349 kr. Nå 79 kr!
greentea1

Cookie dough proteinbar – en myk og deilig proteinbar med hele 20 g protein og naturlig søtet med stevia. Finnes også i 16-pack der rabatten blir enda tydeligere. Førpris: 30 kr. Nå 23 kr!
img_0020

Proteinpulver – superbillig myseprotein med 80% proteininnhold, og fåes i smakene sjokolade og jordbær. En bestselger som blir fort utsolgt. Proteinpulver er allsidig og kan brukes i smoothies, milkshakes, iskremer, bakst og kaker. Førpris: 299 kr. Nå 199 kr!
proteincookies6kristineweber-side

Nå skal jeg hive meg rundt og gjøre noe jeg har utsatt hele uka, nemlig å male litt på rommet til mini. Jeg skal ta noen før-bilder, så kan dere se hvordan det blir etter hvert.
Han gleder seg veldig til å få ny «stor-gutt-seng», og i dag var det som om han kunne lese tankene mine.

kritter-seng-med-ribbebunn-hvit__0110179_PE260253_S4

Da jeg spurte om han gledet seg, sa han plutselig «ja, men ikke gå inn til mamma og pappa». Nei, du må sove i den nye senga di svarer jeg.. men, jeg vet at det mest sannsynlig vil komme en liten gutt tassende i nettene fremover ♥

Kom gjerne innom litt senere, en spicy og smakfull middag venter dere 🙂

6 kommentarer til “Vil du trene mer hjemme?

  1. Solfrid

    Kjempe flott innlegg! ?Ordentlig inspirerende for hjemmetreningen ?? Så spennende med stor gutt seng, synes ikke det er lenge siden du gikk gravid med han jeg 🙂

  2. Kristine

    Så hyggelig å høre! Tiden har gått så fort, i hvert fall det første året. Det har heldigvis bremset litt nå føler jeg, men du verden så rart å se lille tassen ligge i den «enorme» senga 🙂 ♥

Det er stengt for kommentarer.