Fiskeburgere med rekesalat og potetchips

Hei dere!

Det er på tide med en fiskemiddag igjen her på bloggen, og selv om dette er en middagsrett laget med et ferdigprodukt, så synes jeg fiskekaker med 86 % fisk er helt innafor – tipper det hadde blitt lignende innhold dersom man hadde laget dem selv.

img_9642

Fiskeburgere med rekesalat og potetchips
Serves 3
Write a review
Print
Ingredients
 1. 4 fiskeburgere
 2. 2 burgerbrød
 3. 4 osteskiver
 4. Ketchup og søtsterk sennep
 5. Salatmix
 6. Sylteagurk
Rekesalat
 1. 5-6 ss reker
 2. 2 ss gresk yoghurt
 3. 1 ss majones
 4. salt og pepper
Potetchips
 1. 2-3 poteter
 2. 1 ss smør/olje
 3. salt og pepper
Instructions
 1. Skjær potet i tynne skiver og fordel utover et bakepapir, ha over litt smør/olje, salt og pepper. Bak i ovnen på 200 grader i ca 25 min.
 2. Stek fiskeburgere i en panne til gjennomstekt, legg på en osteskive mot slutten slik at den smelter. Legg på salatmix, ketchup og sennep på en halvpart av et burgerbrød, deretter fiskeburgeren oppå.
 3. Rør sammen rekesalat og legg oppå fiskeburgeren, topp med hakkede sylteagurker.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
img_9637

Vi velger å ha åpne burgere slik at det ikke blir så altfor mye brød – smaken ligger tross alt i fiskeburgerne, rekesalaten og potetchipsen – og da kan man heller spise litt mer av det.

Mini ville hverken ha brød/pitabrød eller rekesalat, så han glefset i seg fiskekake med ost, sylteagurk og potetchips ved siden av.

img_9645

Håper det smaker!

Ellers har jeg klart å knuse skjermen på telefonen, og det er så irriterende. Nå ventet jeg egentlig bare på det, det er liksom begrenset hvor mange ganger den telefonen kan gå i bakken uten at det skal skje noe 😀 Så, nå får jeg prøve å finne et sted jeg kan fikse den.

Jeg har laget noe veldig godt med et par slitne klementiner jeg hadde liggende, så om du også har noen klementiner som synger på siste verset liggende, så stikk gjerne innom her i morgen!

God tirsdag ♥

4 kommentarer til “Fiskeburgere med rekesalat og potetchips

 1. Heidi

  Hei!
  Litt off-topic..
  Men jeg har brukt Nanox Varcil R2 proteinpulveret i en evighet nå etter anbefaling fra deg og virkelig elsker det. X-life har vært utsolgt for det i vanilje i ekstremt lang tid nå, så jeg begynner å lure på om de har tenkt til å ta det inn igjen.. Lurer derfor på om du har et annet proteinpulver å anbefale meg av samme kvalitet/næringsinnhold? Elsket at det var såpass rent med lite fett og karbohydrater, samtidig som det hadde så god smak..

 2. Renate

  Så fristende, og så enkelt! Går du aldri tom i ide’banken? Hurra for deg, gleder meg hver dag for å klikke innom bloggen din?Har du en liten en som er tør smake på det meste, eller ender det ofte opp med egen barneversjon av middagene??Sliter litt med det på hjemmefronten..

 3. Kristine

  Finner alltids en artig vri på ting 😀 Håper jeg aldri går tom, nye oppskrifter er jo så gøy!
  Jeg har en liten en som faktisk tør å smake på ganske mye, men det betyr ikke at han liker så mye – haha. Han er relativt kresen, men kanskje omvendt av mange andre. Han ELSKER grønnsaker, og spiser gjerne det først, men det er verre med proteinkilden – rene produkter som kylling og svin funker dårlig. Da må det kjøttpølse, kjøttkaker eller kyllingboller til. Fisk må jeg kamuflere med masse saus eller ost.

Det er stengt for kommentarer.