Sukkerfri snickers-iskrem

Hei!

Da var det lørdag og vi ble vekket 06:30 – ah, deilig å få mye ut av dagen dere! Vi har allerede rukket å være i butikken, hente et par pakker (deriblant de nye bøkene mine, kanskje jeg skal ha giveaway på en av de?), og kjøpe maling. En vegg og et skap på rommet til mini skal bli gustaviansk blå tenkte jeg – vi var litt forsiktige da vi malte alle veggene i fargen latte i sin tid.

I dag gir jeg dere en reprise på denne digge iskremen – helt uten sukker, og med en deilig blanding av salt og søtt;

img_6910

Snickers-iskrem
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 2 dl vikingmelk (eller fløte)
 2. 25 g sukrin gold
 3. 80 g peanøttsmør
 4. 15 g sukkerfri sjokolade
 5. 15 g salte peanøtter
Instructions
 1. Varm vikingmelk, sukrin gold og peanøttsmør i mikro eller kjele til alt er smeltet sammen. Hakk sjokolade og peanøtter i mindre biter og ha i. Hell blandingen i en beholder og sett i fryseren et par timer - husk å røre rundt med jevne mellomrom for å unngå krystallisering. Har du ismaskin kan du bruke denne.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/

img_6916

img_6940

Håper det smaker, ha en super lørdag videre!

18 kommentarer til “Sukkerfri snickers-iskrem

 1. Mari

  Ja takk til giveaway! ? dagen startet for øvrig 04.30 her, så jeg synes dere fikk sove lenge i dag?

 2. Kristine

  Da skal jeg se om det ikke blir det 🙂 Haha, da var det en luksusmorgen for oss i forhold 😉

 3. Stine

  Hei Kristine! 🙂

  Tror du at det vil gå å erstatte vikingmelken med kokosmelk?

  Jatakk til giveaway! Ha en strålende lørdag videre fine 🙂

 4. Kristine

  Jaaaaa til give away! Jeg tror jeg skal lage denne i kveld så har vi en god søndagsdessert i vente 🙂

 5. Kristine

  Det ville jeg ha gjort, ellers tar det ikke så altfor lang tid før den fryser – det er en liten oppskrift 🙂

 6. Helene

  Hei.
  Jeg fikk meg en liten oppvekker i innlegget ditt hvor du skrev at du ikke hadde samme motivasjon til å drive bloggen som tidligere. Jeg hadde ikke tenkt på at lite respons fra oss ikke akkurat fører til bedre motivasjon.

  Men jeg er i hvertfall veldig glad i bloggen din og har brukt den mye til inspirasjon, selv om jeg nesten aldri har kommentert. Og jeg har fulgt deg over flere år fant jeg ut! Men jeg skal prøve å bli flinkere slik at du vet at vi setter pris på at du bruker tid på den:)

  Ellers lurer jeg på en oppskrift jeg mener du la ut en gang(?). Jeg har to små som jeg har laget altfor mye havregrøt til, så nå sitter jeg med mye rester. La ikke du ut en oppskrift med ferdig kokt grøt i en gang? Jeg har forsøkt å søke det opp, men fant ingenting. Er jeg helt på jordet nå?

 7. Hanne

  Mmm, snickers… 😀
  Jeg testet en oppskrift på iskrem av fløte og (søt) kondensert melk, hvor man pisker opp blandingen til krem før innfrysing.
  Det ble en helt fantastisk konsistens på den! Så lite vann gir jo minimalt med iskrystaller, så man trenger verken røre eller bruke ismaskin, og så var den spiseklar i konsistensen rett fra fryseren 😀 Skulle tro det ville funke med usøtet melk og?!
  Genialt hvor mye enklere det er enn å lage med egg og fløte..selv om smaken riktignok blir litt «hapå»-aktig 😛

 8. Kristine

  Nam, deilig! Jeg er litt usikker da sukker også gjør sitt med krystalliseringen, men klart, jo mer fett dess bedre (mykere) is 🙂 Nå fikk jeg lyst på ferskt brød med smør og hapå – haha 😀

 9. Hege

  Mmmm, isen var kjempegod! Herlig snack til Farmen Kjendis i går. Blir garantert laget flere ganger. Mannen elsket den 🙂 Takk for inspirerende og topp blogg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *