Nå er den her!

Åh! Boka mi er her dere!

Om du tror at man blir vant til å holde sin egen ferske bok i hendene etter fem ganger, så tar du feil. Jeg er så stolt!
Og er det veldig feil av meg å si at det bare blir bedre og bedre?

img_9719

Denne boka er annerledes enn de foregående, både format, design og innhold. Ser dere at strukturen på forsiden har litt røff tekstur? Den er også i mindre format, men like fullt hele 50 oppskrifter.

Jeg ville som nevnt tidligere gå litt tilbake til der det hele startet for min del, nemlig med sukkerfrie desserter. Nå har det skjedd enormt mye siden den gangen i år 2008 (heldigvis), og jeg ville vise hvor mye godt man kan lage og kose seg med uten at det går utover helse og form. Det er ingen hemmelighet at vi fortsatt får i oss altfor mye sukker, og kan vi unngå det i hverdagen så er det en stor helsegevinst bare det. 

img_9725

img_9728

Jeg slår et slag for sukkerfrie hverdagsdesserter en gang imellom, det har jeg alltid gjort. Når det finnes så mange muligheter der ute, og i tillegg liker det, så hvorfor ikke. For mange er det et kjærkomment tilskudd i kostholdet, for andre er det et stort pluss enten grunnet helseproblemer eller for å unngå overspising.

img_9732

img_9736 
Boka inneholder 4 kapitler; Kalde desserter, Kaker og bakst, Energibarer og snacks, og til slutt Barnas søte favoritter.

img_9734

img_9735

Jeg har i all hovedsak brukt sukrin gold og fibersirup som søtning i oppskriftene for å forenkle det hele, og til barna er det ikke brukt noen annen søtning enn i naturlig form fra blant annet frukt, bær og krydder.

Jeg håper håper håper dere vil like den like mye som meg, og lille M!

img_9722

Boka finnes i de aller fleste bokforhandlere i hele landet, og på nett – blant annet her til 306 kr.

Stor klem fra en ydmyk og veldig glad Kristine ♥

39 kommentarer til “Nå er den her!

 1. ellen

  Å, den skal jeg kjøpe. Du er så flink.
  Gratulerer med ny bok?
  Jeg har alle de andre bøkene dine også, de brukes flittig. Gleder meg til å få med denne i samlinga?

 2. Kristine

  Tusen, tusen takk! ♥ Håper du liker denne, vi (jeg og forlaget) er enige om at det er den lekreste boka hittil (hihi).

 3. Kathrine Beate Solheim

  Endelig kommer boken din ? Har ikke funnet andre oppskrifter som fungerer og smaker så godt som dine og fantastisk med så mange gode desserter som smaker utrolig godt og som samtidig er bra for kroppen ❤️ Gleder meg til boken er i postkassen ❤️

 4. Tonjemaa

  Åh GRATULERER! Du har all grunn til å Være stolt 🙂 gleder meg masse til å kokkelere med oppskriftene i denne boken <3

 5. Birgitte

  Åå hipp hurra! Måtte inn å bestille med en gang 🙂 Gleder meg til å prøve nye oppskrifter!

 6. Kristine

  Så koselig å høre, håper disse faller i smak for munn og kropp også – det er i hvert fall mine favoritter 🙂
  Takk for at du kjøpte den ♥

 7. Kristine

  Så hyggelig – takk for at du kjøpte den ♥ Håper våre søte favoritter faller i smak 🙂

 8. Renate

  Ingen over, under eller ved siden av! Du er en hverdagsgleder av en annen dimensjon?Fortsett å spre dine gode visjoner!

 9. Tilbaketråkk: Jeg lurer inn litt grønt overalt | Sunnere Livsstil

 10. Tonje

  Åh så fin! Gratulerer 😀 så mye fristelser, har kjøpt en bok av deg tidligere og er veldig fornøyd med den. Syns det er koselig når det er både personlige innslag og så mange deilige oppskrifter. Jeg elsker bloggen din og at du utleverer deg og er så ærlig, det gjør at man blir bedre kjent med deg og jeg kjenner jeg blir så glad på dine vegner!
  Må kjøpe boka neste gang jeg er i byen 😀 <3

 11. Kristine

  Tusen takk! Jeg synes det var viktig å dele personlige tekster og bilder i bøkene mine, på den måten blir det en forlengelse av bloggen og ikke «bare» en kokebok. Jeg er spesielt stolt av denne, lille gutten min er jo litt med på et par bilder og jeg har skrevet et dikt til han ♥
  Så hyggelig av deg, takk! 🙂

 12. Kristine

  Gratulerer! Den ser veldig lekker ut, jeg tror denne blir bestilt hjem veldig snart 🙂 God helg!

 13. Mari Aurora

  Så stas, gratulerer så mye Kristine 🙂
  Gleder meg til å bla i den.

  Klem Mari Aurora

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *