Med pære, fetaost, valnøtter og søt sennepsdressing

/inneholder sponsorlink

Da jeg først tenkte på dagens kjøttfrie middag, så tenkte jeg suppe – det er ofte det vi ender opp med, vi synes det er så godt og det er så mye forskjellig man kan lage. Nå har vi som sagt laget det veldig ofte, så jeg snudde helt om i butikken og plukket med meg litt forskjellig til en salat med litt salt, søtt og sprøtt.

Pære og sennepsdressing gir sødme, fetaost gir salt, og valnøtter gir en god crunch til det hele.

img_9625

Jeg kjøpte fetaost marinert i olje og chili denne gangen, og det anbefales virkelig. Jeg lette egentlig etter Halloumi, men det fant jeg dessverre ikke. Fetaost gjorde uansett jobben!

img_9620

Salat med pære, fetaost og valnøtter
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
 1. 2 pærer
 2. 150 g fetaost (marinert i olje og chili e.l.)
 3. 50 g valnøtter
 4. et par never ruccola-salatmix
Dressing
 1. 2 ss sennep
 2. 2 ss fibersirup
 3. en klype salt
Instructions
 1. Skjær pærer i mindre skiver og legg på salamixen sammen med valnøtter og smuldret fetaost. Rør sammen sennepsdressingen og drypp over med en skje.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
img_9622

Om du ønsker, kan du servere et ferskt rundstykke eller godt brød til. Håper det smaker!

Ellers er det bort med jula for denne gang, og det synes jeg er helt ok. Det eneste som er trist er alle de koselige lysene, det blir så mørkt i vinduene når stjerner og adventsstaker ryddes bort. Vi får heller satse på lyse vinterdager med snø fremover!

Helt til slutt: Nytt år, nye treningsklær – dette ønsker jeg meg;

83197_rohnisch_genna_long_sleeve_-_stream_1-side

Hele den nye kolleksjonen til Röhnisch finner dere her.

God mandag dere!

8 kommentarer til “Med pære, fetaost, valnøtter og søt sennepsdressing

 1. Birgitte

  Dette så virkelig godt ut! Det skal absolutt prøves når matlysten kommet tilbake – startet det nye året med omgangssyke?

 2. Kristine

  Ånei, stakkars deg.. :/ En ufrivillig «diett» på deg med andre ord. Håper du blir frisk og rask igjen fort! Her ga det seg heldigvis etter et døgn.

 3. Hanne

  Nei så kult med striper, det var stilig! Jeg måtte nok gått for omvendt, med mørk tights og stripete topp om det finnes, er ikke så vågal som deg på buksefronten 😛

  Kjempeflott at du er i gang med styrketreningen igjen. Som en annen smart jente sa til meg tidligere i dag; det kan bare gå oppover 😀

 4. Kristine

  Det synes jeg og! I en ideell verden så hadde de to byttet plass, det er jeg enig i. Men, med en størrelse M eller L så tipper jeg overdelen går litt godt nedpå stumpen og da blir det ikke så «mye» tights 🙂
  Godt sagt, alt kan bli bedre når ting har vært dårlig 😀

 5. Tonjemaa

  Åh, dette hørtes himmelsk ut og skal definitivt lages! Jeg har en forkjærlighet for sennep og bruker det til ALT, så sennepsdressing er midt i blinken 🙂

Det er stengt for kommentarer.