Siste dagen i året <3

I går hadde vi taco til middag, fullt ut med nachos og det hele, og det var så godt! Julemat er godt det også altså, men jeg tenker at det er en grunn til at vi bare spiser det en gang i året. Vi blir fort lei, og lengter tilbake til hverdagsmaten vår – og det er jo en bra ting.

Da Stian og jeg først møttes lagde vi kalkun på nyttårsaften, men etter et par år ville vi prøve noe annet og da ble det pinnekjøtt. I år hadde vi egentlig tenkt til å spise noe helt nytt, men så blir det pinnekjøtt igjen fordi vi ikke fikk muligheten til å spise det tidligere i romjula og hadde det liggende. Jeg elsker det så det gjør ikke meg noe, men neste år vil jeg gjerne prøve noe viltkjøtt.

img_9582

Her ligger det til vanning, og sammen med poteter og kålrabistappe blir det en fest i munnen.

Til dessert skal vi ha byggrynskrem som jeg har mast om i det siste, og da gjør jeg det på den enkle måten;

img_9589
+ en dæsh søtning.

img_8372

Fryste jordbær har jeg liggende klart, så da blir det en saus til også.

Og banana splitten jeg nevnte i går, den ble spist i går.. (vi er håpløse), så da blir det denne i tillegg;

img_9594

Og etter det tenker jeg at vi er ganske klare for et nytt år, ny uke og gode rutiner igjen.

Jeg er spent på om lille M våkner i natt når fyrverkeriet er på sitt verste, jeg håper selvfølgelig at han ikke gjør det. For at han skal få bli med på litt av feiringen før han legger seg, har vi kjøpt disse;

img_9596

Og jeg som har stor respekt for fyrverkeri og innerst inne hater det kommer ikke til å la han veive rundt med disse heller, men vi kan stå og se på dem 🙂

Vi skulle jo på kino og se Dyrene i Hakkebakkeskogen i går, og det gikk vel sånn passe. Vi satte oss godt til rette, heiv nedpå en bøtte med popcorn, men etter 20 minutter hadde mini fått nok. Da var det mye «nei, nei» når reven kom, «sitte på fanget til mamma» og da jeg omsider spurte om vi skulle gå kom det et rungende «JA». Jeg tror ikke reven var det største problemet, for han har sett «skumlere» ting her hjemme, men den altfor voldsomme lyden. Selv jeg synes det er altfor høyt. Så da dro vi hjem igjen, men jeg er glad for at vi prøvde i hvert fall – bedre lykke neste gang 🙂

Og igjen – takk dere ♥ Takk for at dere tar dere tid til å legge igjen kommentarer. Det føles veldig godt, jeg lagrer de i minnet og skal tenke på dem i det nye året som kommer. Om jeg legger ned bloggen så kommer det til å skje gradvis, så jeg blir ikke plutselig borte. Nå vet jeg at det er en del spennende ting som kommer til å skje i januar og februar som jeg gjerne vil dele med dere, så får vi se hva som skjer videre.

img_0256_2

Takk for at dere har fulgt meg dette året, ønsker dere alle et riktig godt nytt år 2017!

22 kommentarer til “Siste dagen i året <3

 1. Miss.T

  Lykke til i dette året, Kristine. Til du og familien din. Håper du vil få gode opplevelser og stunder med de du har kjær. 2017 MÅ bli bedre, det er umuligt annet. Også for min egen del. Ja, utfordringer gjør én stærkere, men der er også begrensninger for hvor mye man kan klare uten at la seg knekke av det. Ikke at man ikke kommer opp igjen, men sådan at man allikevel merker knekket skikkelig. Sådan var 2016 for meg. Og ut fra hva du har delt på bloggen, har det muligvis vært sådan for deg også. Dette bliver et bedre år for os begge. Det er jeg sikker på. Kanskje også tøfft. Men helt sikkert bedre. Klem fra mig.

 2. Kristine

  All hell og lykke til deg også! ♥ Jeg er helt sikker på at dette året blir mye bedre for oss, med mye godt i vente – nettopp fordi vi er så innstilte på det, så finner vi kanskje små gleder i veldig mye «vanlig» også 🙂
  Godt nytt år, stor klem til deg

 3. Ane Stenberg

  Godt nyttår, Kristine! Uansett om du legger ned bloggen eller ei er jeg så glad for at jeg har kunne fulgt deg til nå og lært meg så mye langs veien, både gjennom blogg og bøker. Gjør det som er rett for deg. Skjønner godt at det er ikke føles greit når folk pirker på det du gjør og resten (iallfall nesten) er stille. Jeg er også av den stille typen, men er innom jevnt og trutt. Skal bli flinkere til å legge igjen kommentarer på det du gjør- som jo er så mye bra.

  Godt nyttår, igjen, til deg og dine!

 4. Kristine

  Tusen takk for fine ord, og at du har fulgt meg et stykke på veien 🙂 Et riktig godt nytt år til deg også ♥

Det er stengt for kommentarer.