Refleksjoner over året 2016

Så er snart dette året kommet til en slutt, et år som skulle vise seg å bli ett av mine tøffeste – i hvert fall store deler av det. Ikke alt er så mørkt at jeg ikke finner noe positivt med mye av det som har skjedd. De gangene jeg føler meg ekstra takknemlig er ofte etter skjellsettende opplevelser, og jeg har derfor følt meg mye takknemlig dette året.

Året startet veldig bra jobbmessig, bok nr 4 Sunnere livsstil med Kristine Weber kom ut og ble fort en suksess slik som de foregående bøkene. Frem til nå er det min favoritt, den mest komplette boka innen trening og kosthold.

img_2193

Den gode trenden i arbeidslivet fortsatte med arbeidet med en ny bok nr 5 i løpet av sommeren, og tidlig i høst var den ferdig. Den er på plass i butikkene om bare en liten uke!

Det har vært en del tankevirksomhet i forhold til bloggen som ikke er like motiverende å drive, med lave leserantall og ymse tilbakemeldinger. Det er veldig trist og rart etter snart 9 år. Skal den forbli i året som kommer?

Det har vært spennende å utdanne seg til kostholdsveileder, og neste år åpner jeg for å hjelpe til med kostholdsråd og planer.

IMG_9658

Jobben som oppskriftsutvikler og matspaltist for Shape Up er noe jeg synes er veldig gøy, og ikke minst hjelper meg til å være enda mer kreativ. Jeg både tror og håper at vi kan finne på mer spennende samarbeid sammen.

Jeg er også åpen for å være matspaltist for flere magasiner og blader, kanskje det vil skje neste år?

img_0113-checker

På det personlige plan har det vært oppturer og nedturer.

Jeg mistet pusen min Todd i april, og da føltes det som om jeg ikke skulle få puste. Det var noen tøffe uker i etterkant der jeg gråt daglig og ikke visste hvordan jeg skulle klare hverdagen uten han. Jeg har aldri kjent på en lignende sorg, og jeg turte nesten ikke å fortelle folk hvor ille jeg hadde det. Jeg fikk en slags avslutning da jeg begravde asken hans i hagen ved det lille treet han snuste på like før han døde, men det er fortsatt et åpent sår og et stort savn.

img_1222

I sommer skulle jeg miste noe enda mer verdifullt, i hvert fall for fremtiden. Smertene var så sterke at jeg nesten besvimte på badegulvet. Sykehuset lot meg gå med en exu (svangerskap utenfor livmor) i to uker fordi de ikke fant noe. Det endte til slutt med at jeg ble hasteoperert, der fant de den sprukne egglederen som hadde klistret seg til bukveggen, med svangerskapet fortsatt inntakt. Jeg mistet selvfølgelig både mini og egglederen.

IMG_3935

Å ikke kunne få barn på egenhånd gjennomsyrer alt man gjør i det daglige, det ligger liksom der og ulmer i bakhodet og det har helt klart preget året som er gått. Når man i tillegg opplever situasjoner som gjør noe dårlig enda dårligere, samt får avslag fra det offentlige om hjelp, så er det lett å falle sammen. Men, så er det dette med å føle seg takknemlig. Når jeg står midt oppi det så er det selvfølgelig ikke min første tanke, men på avstand så kjenner jeg så sterkt på hvor heldig jeg er som har lille M. Hvor mye jeg ler av og med han, hvor mange ganger jeg må banne inni meg når han tester grenser, og hvor mye kjærlighet jeg kjenner når han stryker meg på armen eller klyper meg i nesa, lener seg inntil meg og sier «mmm – kos».

img_1426

Jeg har hatt treningsforbud i mange uker av ulike grunner siden i sommer, og de ukene har til sammen blitt et par måneder. Det har gått utover både jobb og blogg. Jeg har kommet med treningstips og øvelser, men sannheten er at jeg ikke har trent noe særlig annet enn akkurat det foran kameraet.

img_0034

Til tross for alt så har det vært mange gode stunder, mange øyeblikk jeg verdsetter høyt. Jeg har mange gode venner rundt meg, blitt flinkere til å logge helt av, vi har vært på sommerferie til varmere strøk, hatt mange fine turer i skogen med mat på bålet, og ikke minst en fin julefeiring.

Det er også mye godt som venter i år 2017, det er jeg helt sikker på ♥

Smil mer, verdsett det du har, og ta godt vare på deg selv i det nye året som kommer.

44 kommentarer til “Refleksjoner over året 2016

 1. Trude

  Hei! Vil bare si at jeg har utrolig stor glede og nytte av bøkene dine! Bruker bloggen av og til for å skrolle etter middagstips. Kunne kanskje ha ønsket meg at d var litt lettere å finne tilbake gamle favoritter etter kategori uten å skrolle så lenge, men skjønner godt at det med lat out er omfattende greier, altså. 🙂 Leit å høre at det har vært et tøft år. Håper du fortsetter med inspirerende og gode oppskrifter i laaang tid fremover! 🙂 Mvh Trude

 2. Virre

  Det er trist å høre at 2016 har vært et så tungt år for deg! Jeg kan ikke annet enn å sende medfølende tanker og ønsker om et bedre nyår til deg <3
  Når det gjelder bloggen så synes jeg det er leit at du vurderer å legge den ned. Jeg liker å klikke meg innom den og får masse inspirasjon herfra!

  Ha en fortsatt fredelig romjul! 🙂

 3. Pauline

  Jeg leser bloggen din daglig, men innser hvor fryktelig dumt det er at jeg aldri kommenterer. Din blogg er så jordnær og fantastisk. Håper virkelig ikke det blir slutt på dine innlegg i det nye året. Og håper virkelig at det nye året byr på mer glede for deg ♡

 4. Kristine

  Jeg klikker meg ofte innom bloggen din og har gjort det lenge,men er også dårlig til å kommentere. Jeg har to minier på din minis alder og hentet mye inspirasjon til barnemat hos deg i starten, treningsøvelser er interessant å lese om og middagstips. Jeg har gått bort fra kunstig søtning,men finner likevel inspirasjon blant dine sukkerfri fristelser. Man kan jo bytte ut litt her og der. Jeg håper bloggen består,men bruk energi og tid på det som også gir DEG noe. Jeg ønsker deg og de rundt deg et riktig godt nytt år, og håper 2017 behandler deg godt ?

 5. Amalie

  Eg les ofte bloggen din, og set pris på alt du delar – både oppskrifter, trening og meir personlege ting. Håpar den består i 2017, og at det blir eit fint år for deg❤

 6. Karoline

  Håper 2017 blir et godt år for deg! Det er trist å høre at 2016 har vært et tungt år med mange utfordringer. Det er utrolig at du har klart å holde bloggen så godt samtidig! Du gjør en utrolig god jobb og er en stor inspirasjon 🙂 Så gjennomført og så mange gode tips! Skal bli flinkere til å kommentere for du gjør virkelig en god jobb. Ønsker alt godt for deg og familien inn i det nyte året 🙂

 7. Miss.T

  Veldig fint innlegg, Kristine. Håper 2017 bringer bedre tider. Og håper at du velger at forsette denne bloggen, men skjønner også om du ikke gjør, for folk kan fort bli negative og ha meninger de kanskje burde ha holdt for dem selv. Husk på som leser at bare spørge og kommentere som hatte du stått ansikt til ansikt med den på den anden side av skjermen.

  Et godt nyttår ønskes deg og dine kjære

 8. Hope

  Gode tanker til deg og dine i det nye året, Kristine!
  Du har så gode refleksjoner om livet, og jeg følger deg hver dag. Jeg har lært mye av deg om både mat og trening, men det aller viktigste du har lært meg er å ta vare på meg selv og være glad i meg selv til tross for enkelte «feil» og «mangler». I mine øyne er du et utrolig viktig forbilde, vi trenger stemmen din!
  Lykke til med nye prosjekter og ny bok, og så håper jeg vi kan være så heldige å lese bloggen din også i 2017:-)
  Fortsatt god jul, og god klem til deg.

 9. Gerda

  Fikk boken din i julegave av min sønn. Han tenkte at mamma på 60 skulle få litt inspirasjon. Og det fikk jeg. Bra bok, nyttige oppskrifte. Har alt laget smoothie. Ligget hele jula med influensa så da var det en god energi kilde.

 10. a

  Hei, Kristine!
  Jeg har lest bloggen din i flere år. Har noen tilbakemeldinger jeg håper du vil tenke over.
  Hva om du blogget sjeldnere, f.eks et par ganger i uken? Jeg kan tenke meg at det er veldig vanskelig å hele tiden «måtte» finne på noe nytt og spennende hver eneste dag, og at innleggene da kan få et preg av at det MÅ produseres noe som kan postes på bloggen.
  Dette er ihvertfall mitt inntrykk av veldig mange blogger, at de kan poste mye bra, men ikke MYE og BRA over flere år.
  Jeg forstår at du kanskje ikke ønsker å ha en like personlig blogg som du hadde før, men må innrømme at jeg savner det.
  Før virket du (og dette er igjen, kun mine meninger) mindre redd for hva andre ville mene og synes om det du skriver, mens nå får jeg inntrykk av at du ofte virker «redd» for å støte noen? Det uredde, «unna vei-her kommer jeg-og jeg gjør det som passer meg» er blitt litt borte, men det er mulig fordi man blir eldre. Og smartere?? 😛 Eller rett og slett prioriterer annerledes, og har andre ting å gjøre?
  Jeg har sett folk kritisere deg for reklame/spons, og ja, jeg er ikke superfan av det kjøpesamfunnet vi har, men hva %)¤%/& tror folk du skal leve av??! Luft og kjærlighet?? Dette er jo jobben din.
  Nok babbel fra min side:D
  Lykke til med kostholdsveiledning og ny bok !
  Med de beste ønsker om at fantastisk år ligger fremfor deg nå.
  Klem.

 11. Elena

  Så flott innlegg, Kristine! Jeg er ikke den som kommenterer «rundt forbi» – men ser jo at det kanskje med fordel kan gjøres oftere. Jeg leser bloggen din – om ikke hver dag, så flere ganger iløpet av uka. Håper du fortsetter å spre matglede 🙂

  Ønsker deg og dine det beste for 2017?

 12. Tonje

  Ikke slutt å blogg, bloggen din er mer verdsatt enn du tror ❤ håper 2017 blir en supert år for deg

 13. Elise

  Det er takket være deg, din jordnære personlighet, dine fantastiske matoppskrifter og gode treningstips som gidde meg for flere år siden en ny livsstilsendring. Og vet du, takket være din normalisering av livet generelt og kjempegode matoppskrifter gjør at jeg klarer å nå mine mål,godta at livet skjer og være fornøyd med det. De mange andre matbloggene der ute vil aldri i mine øyne slå dine. Ikke gi opp bloggen ❤
  Håper 2017 blir et godt år for deg og dine, det fortjener du!?

 14. Camilla

  Så fint og personlig et innlegg❤️ Stort at du velger å dele dette med leserne dine. Jeg håper virkelig at 2017 blir alt annet enn hva 2016 har vært til tider(det negative). Det håper jeg for min egen del også for jammen meg, for et turbulent år dette har vært for meg også.

  Gratulerer med ny utdannelse, da??

  Jeg vil i hvert fall følge deg fra start til slutt?

 15. N

  Håper bloggen din består Kristine! Jeg har vært fast leser i mange år, selv om jeg ikke er en «typisk bloggleser» og heller ikke kommenterer ofte.
  Jeg følte så veldig med deg da du mistet Todd❤ Jeg er en som tar det å miste sin pote-venn like tungt❤Og det gjør meg vondt å lese hva du har gått gjennom i etterkant!
  Ville bare du skulle vite at bloggen din fortsatt blir satt stor pris på, og ønske deg et mye bedre 2017!

 16. Anette

  Du benytter deg ikke av de samme triksene de andre gjør, f eks provoserende utsagn om at kvinner ikke kan amme offentlig eller denslags, eller billige clickbaits. Det skaper ikke så mange eksplosive kommentarer antar jeg, men det betyr ikke at vi ikke leser ?
  Enig med hun over som skrev at det kan bli litt kjedelig, man mååå ikke innom for å få med seg dagens variant av taco, men det er vel ikke noe negativt at det ikke blogges 10 ganger i uken.
  Jeg har fulgt deg siden starten, som er lenger enn man skulle tro.
  Synd at det er de som legger ut alt de kan for å provosere er de som vinner lesere, men håper du vet at du har en gjeng du også, vi krangler bare ikke i kommentarfeltet?

 17. Nina

  Hei Kristine! Jeg er også en av dem som har fulgt deg i mange år. Jeg prøver å huske hva det første jeg leste på bloggen din var, og jeg lurer på om det var noe om flytting fra Sverige? Litt usikker her, det er leeenge siden;-) Uansett, jeg liker bloggen din veldig godt og jeg vil savne den om du bestemmer deg for å slutte. Samtidig skjønner jeg deg godt, livet har mange faser, og alt til sin tid. Men kanskje piffen kommer tilbake, når vi er et stykke ute i 2017? Jeg husker jeg synes det var trist forrige gang du sluttet å blogge, og jeg ble veldig glad da du begynte igjen. Jeg pleide å like veldig godt de lange tekstinnleggene du hadde, om trening, gjøre ting på egen måte, selvfølelse, mat, doping osv osv. Jeg synes du skriver godt (jeg forblir aldri fast leser av blogger med dårlig språk, ord deling i hytt og gevær, stavefeil osv), og du har så gode, reflekterte tanker når du første skriver noe som er lengre enn en matoppskrift. Jeg synes du er et flott forbilde, og det er mye av grunnen til at jeg har lest her inne i så mange år.

  For øvrig vil jeg takke deg for å dele exu-erfaringen din. Jeg har følt med deg dette året. Jeg trengte selv ICSI for å bli gravid, og lyktes heldigvis etter noen forsøk. Jeg har i dag en jente på alder med din mini, og for min del blir det dessverre aldri flere. Jeg blir snart 42, og toget har ettertrykkelig gått. Det er tøft å akspetere, men jeg prøver å gjøre som du også sier: se det positive i og være takknemlig for det man har. Selv om hjertet mitt brister litt over at hun aldri får søsken.
  Ønsker deg en riktig så god romjul videre – og til både deg, meg selv og mange andre jeg kjenner som har hatt et crap 2016, så krysser jeg alt for et 2017 hvor pila peker oppover og det blir flere av de gode stundene:)
  Juleklem fra Nina

 18. Kristine

  Hei!
  Jeg leser bloggen din daglig og har gjort det lenge. Håper du fortsetter. Vil gjerne følge deg. Fint å lese personlige innlegg- de gjør at jeg fortsetter å lese. Har en to åring selv, så det er fint. Trist å høre om det tøffe året ditt- håper 2017 blir bedre ❤️

 19. Jenny

  Off, nå får jeg dårlig samvittighet for at jeg ikke leser bloggen din like ofte som før, men sannheten er at hodet mitt har det bedre uten kostholdsblogglesing på daglig basis. Men jeg har fulgt deg nok til å skjønne at du har hatt et langt tøffere år enn de fleste, og jeg syns du er sterk som blogger så åpent om det. Ønsker deg et langt bedre nyttår og håper bloggen består! <3 *varme tanker*

 20. Silje

  Leser ofte bloggen din, og liker den veldig, veldig godt!!

  Håper du fortsetter å blogge, og at 2017 blir et fantastisk år for deg og dine ❤❤❤

 21. Lise

  Åh, jeg håper du fortsetter bloggen! Jeg fulgte deg fast før, men i et lite innfall/anfall kall det hva man vil måtte jeg bare unfollowe alt av fitness, sunn-mat, treningsblogger osv. for en stund. Det gikk til hodet, og jeg kjente jeg ble så sliten av det. Nå har jeg derimot vokst litt på det halv-helåret og tenker jeg skal finne min gyldne middelvei. Forstår samtidig at blogg i disse dager kan bli veldig krevende, vertfall når instagram er en så mye «enklere» og kjappere måte å drive på. Jeg elsker derimot oppskriftene dine og hvordan du er som person gjennom tekstene dine. Så jordnær og fin 🙂
  Til lykke med 2017. Klem

 22. Anja

  Jeg leser bloggen din fast, er innom hver dag for å se om det har kommet nytt innlegg, eller for å lete etter en oppskrift jeg kan teste. Senest i dag var jeg innom for å se etter oppskrift på byggrynsgrøt, som jeg skal teste for første gang i morgen. Det jeg liker så godt med bloggen din er den fine miksen av mat, trening, hverdagsliv og opp- og nedturer. Jeg liker at du er privat uten å være for personlig, du klarer den hårfine balansen mellom utlevering og et glimt inn i et privatliv. Du skriver veldig bra og du har alltid oppskrifter som frister.

  Jeg håper at 2017 blir et bra år for deg, og at du fortsetter med bloggingen. Jeg gleder meg til bok nr 5 kommer om kun noen få dager! Du har inspirert og motivert meg så mye de siste årene, og jeg håper vi fremdeles kan få følge deg framover. Klem <3

 23. Inger Johanne

  Jeg vil ønske deg alt godt videre Kristine. Du er en flott ambassadør for det å leve sunt og bra ikke er nødt til å bli helt fanatisk og selv om jeg ikke er innom bloggen din hver dag er jeg det ganske ofte. Men, en av de positive tingene med din blogg i fht mange andre er at du ikke har sensasjonsoverskrifter og er mer jordnær, men det er ikke sikkert det «selger» like bra som mye annet akkurat der og da. Jeg har de bøkene du har gitt ut hittil og har vel også lyst til å kjøpe neste ;.)
  Jeg har lest de kommentarene som har kommet på dette innlegget ditt og håper også at du fortsetter. Samtidig er det alltid en tid for alt. Stå på videre uansett. Du har hatt et tøft år. Jeg kjenner den følelsen selv om jeg er ganske mye eldre enn deg. Trøsten er at du har flere som er veldig glad i deg og at du tar vare på det fine som du har. Nyttårsklem fra meg.

 24. Mariann H. S.

  Hei Kristine
  Du e ei bra dame!
  Har lest bloggen din i mange år, fra rundt 2010. Jeg liker å følge deg fordi du er jordnær og ekte og jeg kan kjenne meg igjen. Det er trist å lese hva du har måttet gjennomgå i år, jeg kjenner meg særlig igjen i det å miste sin beste venn. Jeg hadde aldri forestilt meg at det skulle være så tungt og trist å miste en katt, men det er det altså. En så god venn er uerstattelig.

  Godt nytt år! 🙂

 25. Veronica :)

  Hei fine-Kristine! 🙂 Jeg fikk litt panikk når jeg leste at du vurderer å slutte med bloggingen.. vær så snill, fortsett bloggingen! Jeg henter så og si daglig inspirasjon fra deg, spesielt når søtsuget melder seg om kvelden. Elsker tanken på søte fristelser som er sukkerfrie og proteinrike! Jeg vil ha mer kaker, muffins, konfekt, fudge, proteinkuler, smoothies og mer kaker. Vil gjerne ha flere tips til shopping på iHerb også 🙂 I dag skal jeg prøve å kombinere sjokolademuffins og sjokolademousse – dine oppskrifter såklart. Halv muffinsform med sjokolademuffins og toppe det med masse sjokolademousse når de er stekt og avkjølt! Hvis du slutter å blogge vet jeg også om en mann her hjemme som blir lei seg.. På fritiden jobber han nemlig som smakstester hos meg 😉
  Husk at vi er veldig mange her ute som setter stor pris på deg, og jeg håper 2017 blir et fantastisk år for deg og dine! Ikke slutt og blogg, og godt nytt år! 😀

 26. Gunhild

  Hei 🙂

  Eg har lest bloggen din i mange år, og eg er innom omtrent kvar dag. Du er flink å oppdatere og du skriv alltid gode innlegg. Eg gler meg til å lese innlegga dine, og eg får mykje inspirasjon av oppskriftene dine 🙂 eg håper verkeleg ikkje du legg ned bloggen, i tillegg til gode oppskrifter verkar du så ekte.

  Det er trist du har hatt det så vanskeleg dette året, håper 2017 blir betre for deg ❤️

 27. Oda

  Hei Kristine!

  Jeg har vært fast leser av bloggen din og har alle bøkene dine, og vil derfor komme med noen tilbakemeldinger og tanker rundt dette med motivasjon angående bloggingen din.

  Ingen tvil om at du gjør en fantastisk jobb og du viser folk at det er enkelt å spise sunt og bytte ut matvarer med sunnere alternativer. I tillegg er du en inspirasjon for oss. Ta til deg dette, for det mener jeg! Men jeg syns det kanskje er litt gjennomgående at oppskriftene dine bærer litt preg av å være «litt for enkle». Med det mener jeg at jeg savner at du lager litt mer spenstige retter. Jeg har observert at det er gjennomgående at du bruker ofte de samme ingrediensene i salater, men legger til f. eks appelsin, og kaller den appelsinsalat. Det samme med f. eks tunfisk, men som da blir tunfisksalat. Det blir for enkelt og litt kjedelig i lengden.

  Jeg savner noe mer, noe mer krydder i rettene dine, mer spennende tilbehør som også er sunt, men som er like enkelt og tar like kort tid å lage som det andre. Det gjør at maten smaker mer med få og enkle grep. Samboeren min er selv ernæringsfysiolog og har brukt flere av dine oppskrifter når han har satt opp kostholdsplaner til sine klienter, og han har registrert det samme som jeg sier over her. Jeg vet ikke om dette har vært i perioder hvor du kanskje har følt deg litt lite motivert, eller hva det kan være?

  Jeg føler at det er lett å gjennomskue rettene dine etter å ha smakt meg gjennom mange av dem. De består stort sett av de samme ingrendiensene. Jeg savner å kunne lese meg gjennom dem, oppdage nye ingredienser, nye smaker og få lyst til å teste dem ut.

  Nå sier jeg ikke at alle rettene dine er sånn, for mange av de er smakfulle og gode. Kan det være en idè å gå på matkurs for å la seg inspirere, eller lese noen matmagasiner, søke opp andre matbloggere på nettet og lage noe helt nytt du aldri har lagd på bloggen? Dette er bare tanker fra min side, du må jo selvsagt gjøre det du føler for selv.

  Godt nyttår til deg og dine 🙂

 28. Anette

  Håper du fortsetter bloggingen, jeg er innom her stort sett hver dag, og har vært det siden 2010 tror jeg! Har laget mange av oppskriftene dine, og tacolasagne går igjen på middagsmenyen. Jeg liker at oppskriftene er enkle med få ingredienser, og synes jeg det «mangler» noe i en rett, så tilsetter jeg bare det jeg har lyst på. De personlige innleggene dine liker jeg ekstra godt. Synes du har opplevd urettferdig mye trist dette året, derfor forstår jeg godt om du ikke har energi til bloggen. Jeg ville bare si at jeg kommer til å savne den, den har gitt meg mye mer enn du antagelig tror. Klem til deg?

 29. Birgitte

  Hei Kristine!
  Først vil jeg ønske deg et godt nyttår.
  Så vil jeg si at bloggen din har gitt meg så mye glede i mange år, både med inspirasjon til mat og til trening. Du er virkelig et sunt forbilde i mine øyne. Jeg skjønner at bloggen gir deg mindre med få tilbakemeldinger, og for min egen del skal jeg love å legge igjen en kommentar i ny og ned om bloggen består 🙂
  Ønsker deg alt godt for det kommende året 🙂

 30. Kristine

  Så hyggelig! Jeg følger deg jo på instagram, så jeg kjenner igjen navnet ditt – koselig med «gamle» lesere. Jeg liker også at oppskriftene mine er enkle, så jeg kommer nok til å holde en knapp på det fremover også – helt til jeg gir meg. Tusen takk for gode ord, stor klem

 31. Monika

  Ville bare si at jeg setter pris på alt du deler av deg selv, synes du gjør en veldig god jobb! <3

 32. Lisbeth

  Heia Kristine!
  Og godt nyttår!
  Tenkte jeg bare skulle legge fra meg noen refleksjoner jeg sitter med etter dette innlegget ditt.
  Jeg har fulgt deg og bloggen din leeeeenge. Til og begynne med, da du var aktiv og konkurrerte, og jeg husker at jeg satt online og heiet på deg og fikk tårer i øynene da du kunne heve de gjeveste troféene over hodet. (Husker spesielt godt hvor lekker jeg synes den bringebærrøde bikininen din var…!) Og etterhvert, når den delen var over, og den «dagligdagse» Kristine viste at et vanlig liv har både oppturer og nedturer, og våget å blottlegge og gi av seg selv, og man fikk på en måte bli kjent med deg, nok til å bli både kjempeglad for alle de gode tingene som skjedde (Bøker/Bryllup/Bolle-i-ovnen) og på samme måte kjempetrist når vonde ting ble delt. (Er både hundemamma og pusemamma selv, og har nær familie som også har måttet gi avkall på flere/egne barn)
  Og så har det hele tiden vært kjærkommen inspirasjon til både mat og trening.
  Så jeg er kjempetakknemlig for at du har giddet å blogge så lenge du har. Og selv om jeg ikke sjekker innom like ofte som før, så er din en av veldig, veldig få jeg i det hele tatt klikker meg innpå. Men beklageligvis forsvinner jeg ofte uten å legge igjen en kommentar, -egentlig veldig uhøflig der!
  Jeg skjønner veldig godt at du etter alle disse årene begynner å kjenne litt på manglende motivasjon til å fortsette bloggen.
  Skulle du slutte å blogge etterhvert, så vil hvertfall jeg savne deg, og blir du værende litt til, så jippi! 🙂
  Vil til slutt bare ønske deg alt det beste for 2017, god klem fra meg <3

 33. Kristine

  Hei Lisbeth! Åh, nå ble jeg rørt.. alt du husker, og den lange veien du har fulgt meg. Takk ♥
  Nå ble jeg skikkelig glad – og jeg skal huske på deg/dere lesere selv om dere er veldig stille 😉
  Alt godt for 2017 ønskes deg også! Stor klem

 34. Katrine

  Du er en stor inspirasjon for mange mennesker, og det har du også greid å være på tross av at du har gått gjennom mye vanskelig. Det sier mye om deg som person og hvor sterk du er! Fortsett med det du gjør ❤

 35. Kristine

  Åh ♥ Det betyr mye for meg å lese, tusen takk. Håper du får en fin helg kjære deg!

Det er stengt for kommentarer.