Kylling- og pastasalat til lunsj

Heisann!

Håper dere har hatt noen fantastiske juledager! Vi har, innimellom sykdom og omgangssyke, hatt det veldig fint med familie og spist god mat. Bortsett fra litt jobb for min del, så har vi alle juleferie og kommer til å få noen finer dager sammen. Hadde det bare kommet litt snø, så kunne vi ha testet ut nytt akebrett. Ellers er både dinosaurer og sjørøvere det store for tiden, så flaks at mini fikk et stort sjørørverhus med kanoner, skatter og skute til jul, da har vi noe å drive med de timene vi ikke kommer oss ut i frisk luft.

I dag har jeg en deilig, lettere lunsj til dere;

IMG_0225

Kylling- og pastasalat
Serves 2
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2-3 kyllingfileter
  2. 100 g fullkornspasta
  3. 4 ss gresk yoghurt
  4. 2 ts sennep
  5. 1 god neve druer
  6. 1 stor neve salatmiks
  7. Salt og pepper
  8. 2-3 cottage cheese rundstykker (eller vanlige)
Instructions
  1. Bak kyllingfiletene i ovnen på 180 grader i 20 min og kok pasta som anvist på pakken. Skjær kylling i mindre biter og ha i en bolle sammen med pastaen, rør inn gresk yoghurt og sennep.
  2. Smak til med salt og pepper og server med druer, salat og et ferskt rundstykke med litt smør.
Kristine Weber http://www.kriweb.no/
IMG_0220

Her kan du bytte ut druer med avokado om du ikke vil ha det søte, og kylling med tunfisk, kjøtt eller vegetariske alternativ om du vil – mulighetene er mange.

img_0242

Håper det smaker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *