Nissen var superstas!

Lille M synes nissen var helt ok i fjor, han holdt litt avstand, men ga han en kos. I år derimot, til tross for at jeg trodde han kom til å bli litt skeptisk, så var nissen superstas!
Han ble stående og måpe da han kom, fotfulgte han inn i stua og ga mange klemmer.

img_0001

img_0011

Ellers glemte jeg mobilen min hos storesøster i går og det var ganske så deilig. Jeg fikk den riktignok igjen i dag, men det var helt greit å være uten og det føles bra. Jula er i hvert fall en tid der man burde legge den bort synes jeg. Ikke dele absolutt alt av julefeiring, eller tenke på at man må det, på sosiale medier.

I dag hadde vi julelunsj hos oss som vanlig, og vi hadde altfor mye mat – som vanlig.

img_9562
img_9566

Lakseruller, leverpostei, to typer sild, gräddost, røkelaks, brunost, syltetøy.. 

img_9569

..salami, sylte og spekemat, hjemmelaget skagenrøre, karbonader med stekt løk, ribberester og eggerøre.

img_9567

Til dessert hadde vi julekaker fra oldemor, sunnere delfiakake, konfekt og ikke minst Dronning Maud pudding. Det har vi fordi mannen min er fra Haugesund ♥

img_5037_liten-checker

Jeg får den for øvrig aldri helt til, det blir ikke den konsistensen jeg ønsker. Den blir altfor bløt, så neste år prøver jeg med gelatinpulver og ikke plater – og litt mer av det slik at den blir fastere.

I morgen blir det en fridag der vi kanskje skal gå en tur og bare slappe av, og leke med alle de flotte gavene vi har fått. Det var så mange pakker med Duplo, så vi måtte fordele det litt utover dagene – juleferien er tross alt lang. På 3.dag møtes den gærne familien igjen, og da er det min favoritt pinnekjøtt som står på menyen.

Håper dere har det fint og nyter juleferie!

6 kommentarer til “Nissen var superstas!

 1. Veronica :)

  Herlig med julefeiring og masse god mat – det hører med. Pinnekjøtt er min favoritt også! På julaften er det alltid ribbe i tradisjon tro, men i dag fikk jeg spise meg stappmett på pinnekjøtt! 😀 Vi la potetene i bunnen av kjelen, i stedet for pinner, og det anbefales! De blir perfekt møre og supergode (til tross for at de ligger i flere timer), anbefales! Kos dere masse videre i den fine juletiden <3

 2. Kristine

  Ja, det er så godt! Håper jeg er helt frisk i morgen slik at jeg kan spise masse 😉 Takk for tips om poteter i bunn!
  Ha en deilig romjul videre du også ♥ Klem

 3. Hanne

  Team pinnekjøtt! *high five*
  At du/dere fikk stelt i stand så flott med omgangssyke i hus, synes jeg er helt fantastisk.
  Så stas at mini virkelig koste seg med nissen! Jeg var livredd…kremt..

  Håper dere er friske og raske nå, stakkars!

  Ønsker deg en rolig og sykdomsfri romjul, før vi gir oss i kast med nytt år og nye muligheter <3

 4. Kristine

  Yes! 😀
  Jo takk for det, det ble heldigvis bra til slutt. Vi begynner å komme oss nå, heldigvis 🙂 Tusen takk, og det samme til deg! ♥

Det er stengt for kommentarer.